Connect with us

CUPA ROMANIEI

Autoland Hosu şi Lexus, reprezentantele Sălajului la Cupa României

Nu mai puţin de 64 de echipe de pe întreg cuprinsul ţării vor participa la a doua cea mai prestigioasă competiţie naţională, printre acestea aflându-se şi două grupări zălăuane. Formaţiile conduse de Ioan Hosu şi Călin Remeş au participat şi la ediţia de anul trecut, însă acum speră să acceadă în fazele superioare


 

De vineri şi până sâmbătă, Turneul Final al Cupei României îşi va disputa cele 128 de jocuri la Bistriţa. Nu mai puţin de şase terenuri de joc au pus la dispoziţie organizatorii pentru o cât mai bună desfăşurare a competiţiei.  Dacă anul trecut Campionatul Judeţean de minifotbal „ONIX” a avut trei reprezentante la competiţia desfăşurată la Roman (Euro Dezmembrări, Autoland Hosu şi Lexus), anul acesta vom fi reprezentaţi de ultimele două grupări. Autoland Hosu a obţinut dreptul de a participa la această competiţie în urma disputării finalei Cupei României în Sălaj, iar Lexus în urma ocupării poziţiei a cincea în clasamentul Ligii I. Chiar dacă a terminat pe locul patru în campionat, fosta campioană Autovip Garden putea să participe la Cupa României, însă a refuzat acest lucru, astfel că Bogdan Ciaca şi compania vor evolua la Bistriţa în locul fostei campioane.  

 

Tragerea la sorţi pentru componenţa celor 16 grupe va avea loc azi, la ora 20.00, urmând a fi transmisă în direct pe AS TV Bistriţa şi livestream pe http://www.as-tv.ro/. Programul competiţiei va fi publicat în cursul zilei de joi pe site-ul www.sportulsalajean.ro.  Iubitorii minifotbalului sălăjean care nu pot fi alături de cele două echipe la Bistriţa, trebuie să ştie faptul că jocurile disputate la Baza Sportivă Raoul (T1) vor putea fi urmărite online pe site-ul mai sus menţionat.  De asemenea, toate jocurile din fazele superioare se vor disputa la această bază, astfel că acestea pot fi urmărite pe internet de către toţi locuitorii României.  

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI