Connect with us

DIVERSE

La Criseni, s-a lucrat doar la vestiare si bai, dar pe banii constructorului!?

 

Sigur, cu totii asteptau o modernizare a terenului din vecinatatea strandului (si el, aflat acum in paragina). De aceea, s-au iscat multe discutii in momentul in care Primaria comunei Criseni a depus un proiect pe modulul B, adica amenajarea unui teren cu dimensiuni reduse, tocmai in Garceiu!?

Primarul Maior Andrei (foto) ne-a declarat ca si dorinta sa ar fi fost aceea de a putea moderniza terenul din Criseni, insa s-a lovit de imposibilitatea de a extinde aria lucrarilor in vecinatatea terenului. “Din pacate, nu am avut cum sa ne extindem. Solutia ar putea veni daca Parohia Ortodoxa accepta vanzarea unei parcele de 20-30 ari din vecinatatea terenului, pentru a putea moderniza acea baza sportiva”, a mentionat primarul Criseniului. Pana atunci, comuna se poate bucura de amenajarea unui teren de dimensiuni reduse, multifunctional (minifotbal, volei, handbal), ce va fi amenajat pe o suprafata de 40 de ari, in centrul localitatii Garceiu, pe un teren al domeniului public. Terenul va fi ingradit, dar si utilat cu sistem de iluminare nocturn, iar locuitorii din Garceiu se vor putea bucura de vestiare si bai moderne.

Conform celor spuse de primarul Maior Andrei, valoarea proiectului se ridica la aproximativ 5 miliarde lei vechi, din care 1.5 miliarde reprezinta cofinantare. Din pacate, Guvernul nu a virat inca nicio transa de bani, astfel ca lucrarile efectuate pana acum, respectiv ridicarea in rosu a cladirilor aferente terenului, au fost suportate de constructori. “Noi speram ca, la finele lunii martie, sa primim prima transa de bani si sa putem da drumul la lucrari, deoarece termenul de finalizare este luna decembrie a acestui an”, a mai precizat primarul de Criseni.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE