Connect with us

ALTE SPORTURI

Medalie de argint pentru Sergiu Pop la Campionatul Naţional Şcolar

Luptătorul de la CSS Zalău a participat în finala competiţiei şi a reuşit să îşi adjudece titlul de vicecampion 


 
În perioada 14 – 15 mai, la Timişoara s-a defăşurat finala Campionatului Naţional Şcolar Individual la lupte libere. În cadrul competiţiei au participat din partea Clubului Sportiv Şcolar Zalău doi luptători şi anume: Darius Puşcaş la categoria +100 kg  şi Sergiu Pop la categoria de 54 kg.
 
Sălăjeanul Sergiu Pop a fost într-o formă fizică foarte bună şi a reuşit să cucerească medalia de argint. Sportivul antrenat de către Gheorghe Panc a fost la un pas de medalia de aur, dar din nefericire acesta a fost învins de către un alt luptător din Odorheiu Secuiesc. Titlul de vicecampion câştigat de către Sergiu este cu atât mai apreciat de către sportiv, dar şi de către antrenor, cu cât zălăuanul a avut de înfruntat un competitor mai mare cu doi ani decât el.  Medalia câştigată de către elevul său îi dă mari speranţe antrenorului Gheorghe Panc care de altfel  consideră că acest rezultat poate fi un imbold şi pentru alţi sportivi din cadrul clubului. Antrenorul spune că apreciază devotamentul şi implicarea de care tânărul luptător dă dovadă, având în vedere că Sergiu se pregăteşte pentru admiterea la liceu, iar acest fapt îi ocupă marea majoritate a timpului.
 
Totuşi, se pare că sportivul legitimat la CSS reuşeşte să îmbine cu succes ambele activităţi şi face chiar performanţă în sport.  ”Această medalie obţinută de către Sergiu ne face să ne punem speranţa şi încrederea în el ca sportiv, iar pe viitor sperăm ca numărul medaliilor să fie cât mai numeroase şi cât mai strălucitoare. Å¢in să mulţumesc familiei, doamnei diriginte, colegilor dar şi conducerii Clubului Sportiv din Zalău pentru toată susţinerea pe care ne-au acordat-o” , ne-a declarat Gheorghe Panc.
 
O nouă finală de unde speră să revină cu medalii îi aşteaptă de această dată pe cadeţii Clubului Sportiv Şcolar. Competiţia va avea loc în perioada  2 – 4 iunie la Odorheiu Secuiesc. Prin emoţiile unei finale de campionat vor trece şi micii luptători de la CSS în această toamnă, motiv pentru care se antrenează de zor îndrumaţi fiind de instructorul Gheorghe Panc. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ALTE SPORTURI