Connect with us

ALTE SPORTURI

Moment de răscruce pentru Mircea Sumurducan


Aflat de o viaţă în slujba sportului, consilierul din compartimentul  sport al Direcţiei de Sport şi Tineret Sălaj se află acum într-o perioadă grea. Pentru aceasta, omul de sport în vârstă de 63 de ani are nevoie de intervenţie chirurgicală complicată ce necesită o cantitate însemnată de sânge


Fără a greşi, între Mircea Sumurducan şi sport putem scrie „egal”, având în vedere că actualul consilier din compartimentul sport de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret  (DJST) a fost tot timpul în fenomenul sportiv.

În tinereţe a practicat voleiul de performanţă şi chiar a îmbrăcat tricoul titratei Universitatea Cluj. Originar din oraşul de pe Someş, Mircea Sumurducam s-a stabilit la Zalău în anul 1975, după ce s-a angajat la Consiliul Judeţean de Educaţie Fizică şi Sport (CJEFS) Sălaj.

Chiar dacă a lucrat o perioadă şi la CSM Zalău, a revenit pe „metereze” şi de ani buni a activat în mai multe funcţii în cadrul DJST Sălaj, susţinând mult susţinut mişcarea sportivă din judeţ. În paralel, a fost o perioadă şi secretar AJF Sălaj, dar şi observator de fotbal.

Acum, la vârsta de 63 de ani, ’nea Mircea se află într-un impas, într-un moment de răscruce a vieţii, pentru care are nevoie de o intervenţie chirurgicală complicată. Operaţia necesită şi o cantitate însemnată de sânge, iar pentru aceasta prietenii, cunoscuţii, dar şi iubitorii sportului care doresc să îl ajute, o pot face donând sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Zalău (în apropierea Spitalului Judeţean, vizavi de Unitatea MIlitară), în fiecare zi, în intervalul orar 7.00 – 11.30, dar numai până joi.

 Trebuie precizat că orice grupă sanguină este în ajutorul lui Mircea Sumurducan, deoarece Centrul va trimite tot sângele la Spitalul CFR din Cluj-Napoca. Unul dintre primii pe lista donatorilor este chiar colegul Adrian Fărcaş, adică directorul executiv de la DJST Sălaj. Sperăm ca cititorii noştri vor fi alături şi vor face acelaşi lucru.

La Centrul de Transfuzie Sanguină, donatorii trebuie să specifice datele următoare:

Sumurducan Mircea
CNP – 1530109312976
Medicală 4, Cluj-Napoca
Spital CFR, Secţia – Chirurgie

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ALTE SPORTURI