Connect with us

ALTE SPORTURI

Moment de răscruce pentru Mircea Sumurducan


Aflat de o viaţă în slujba sportului, consilierul din compartimentul  sport al Direcţiei de Sport şi Tineret Sălaj se află acum într-o perioadă grea. Pentru aceasta, omul de sport în vârstă de 63 de ani are nevoie de intervenţie chirurgicală complicată ce necesită o cantitate însemnată de sânge


Fără a greşi, între Mircea Sumurducan şi sport putem scrie „egal”, având în vedere că actualul consilier din compartimentul sport de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret  (DJST) a fost tot timpul în fenomenul sportiv.

În tinereţe a practicat voleiul de performanţă şi chiar a îmbrăcat tricoul titratei Universitatea Cluj. Originar din oraşul de pe Someş, Mircea Sumurducam s-a stabilit la Zalău în anul 1975, după ce s-a angajat la Consiliul Judeţean de Educaţie Fizică şi Sport (CJEFS) Sălaj.

Chiar dacă a lucrat o perioadă şi la CSM Zalău, a revenit pe „metereze” şi de ani buni a activat în mai multe funcţii în cadrul DJST Sălaj, susţinând mult susţinut mişcarea sportivă din judeţ. În paralel, a fost o perioadă şi secretar AJF Sălaj, dar şi observator de fotbal.

Acum, la vârsta de 63 de ani, ’nea Mircea se află într-un impas, într-un moment de răscruce a vieţii, pentru care are nevoie de o intervenţie chirurgicală complicată. Operaţia necesită şi o cantitate însemnată de sânge, iar pentru aceasta prietenii, cunoscuţii, dar şi iubitorii sportului care doresc să îl ajute, o pot face donând sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Zalău (în apropierea Spitalului Judeţean, vizavi de Unitatea MIlitară), în fiecare zi, în intervalul orar 7.00 – 11.30, dar numai până joi.

 Trebuie precizat că orice grupă sanguină este în ajutorul lui Mircea Sumurducan, deoarece Centrul va trimite tot sângele la Spitalul CFR din Cluj-Napoca. Unul dintre primii pe lista donatorilor este chiar colegul Adrian Fărcaş, adică directorul executiv de la DJST Sălaj. Sperăm ca cititorii noştri vor fi alături şi vor face acelaşi lucru.

La Centrul de Transfuzie Sanguină, donatorii trebuie să specifice datele următoare:

Sumurducan Mircea
CNP – 1530109312976
Medicală 4, Cluj-Napoca
Spital CFR, Secţia – Chirurgie

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. Bodea Silvia

  18 May 2016 at 21:00

  Bunul si înduratul Dumnezeu să-i ajute si sa-i dea sănătate!

 2. Mia Radu

  19 May 2016 at 18:28

  Mircea Sumurducan inseamna o parte din sportul salajean.Haideti sa spunem o rciune pentru el si sa ne mobilizam toti sportivii salajeni pentru ca Mircea sa depaseasca aceasta cumpana a vitii lui.Doamne ajuta-l sa treaca peste aceasta grea incercare!.

 3. Nicolae Bogdan VMZ

  20 May 2016 at 10:02

  Multa sanatate si putere sa depaseasca aceste momente dificile!

 4. Glenn

  5 June 2016 at 13:44

  Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Numele companiei noastre este de servicii financiare limitate Sion, vom da împrumuturi pentru clientul interesat care caută pentru împrumuturi pentru a îmbunătăți afacerile lor, vă putem ajuta cu un împrumut de până la $ 15 milioane de dolari. Noi vă putem ajuta de ai bani de împrumut, pentru a începe o afacere sau pentru a extinde afacerea dvs. existente, noi oferim credite personale, credite auto, credite de afaceri, credite ipotecare, credite agricole sau un împrumut pentru orice motiv, etc Dacă aveți nevoie de un împrumut de astăzi contactați-ne. Putem împrumuta până la 15 milioane de dolari Statelor Unite. ne e-mail pentru a aplica: zionloanfirm.ltd@gmail.com

 5. Max Bent

  1 May 2017 at 0:53

  Creditorii și creditele ipotecare limitate pentru credite de dimensiuni mici și mari la 2%.

  Buna se aplica pentru un împrumut pentru a finanța afacerea dvs., Oferim toate tipurile de împrumut, împrumuturi private,
    Împrumut comercial și personal cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 2% pe o perioadă de rambursare de 30 de ani oriunde în lume. Oferim împrumuturi cuprinse între 1000 și orice sumă pe care o solicitați, contactați-ne astăzi Email;

  Oceanfmortgages@gmail.com
  Oceanfmortgages@gmail.com

  +447087694046

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI