Connect with us

ALTE SPORTURI

Un fost sportiv din Zalău a pierdut lupta cu viaţa


Fost sportiv de performanţă şi mai apoi deţinător a unei mici afaceri, Gelu Mihalache a trecut la cele veşnice la vârsta de doar 57 de ani, după un infarct

 
Fost practicant de orientare turistică la nivel de performanţă, Gelu MIhalache era un om iubit de toţi cunoscuţii, dar şi de cei care îi treceau pragul ca şi clienţi. A reuşit rapid să îşi facă cunoscut numele în rândul şoferilor zălăuani şi nu numai deoarece deţinea o vulcanizare în Zalău.
 
Vestea trecerii în nefiinţă a zălăuanului a venit ca un trăsnet pentru toţi cei care îl cunoşteau, deoarece acesta era un om aparent perfect sănătos. În marţea din Săptămâna Mare, Gelu a suferit un preinfarct şi a fost transferat la un spital din Cluj-Napoca.
 
În ciuda tuturor eforturilor depuse de către medici, fostul sportiv de performanţă a pierdut lupta cu viaţa la vârsta de 57 de ani.
 
 
Gelu Mihalache va fi condus pe ultimul drum, sâmbăta la ora 14.30 la Capela Ortodoxă din Zalău.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Alin

    5 May 2016 at 20:24

    Dumnezeu sa te ierte si sa ai odihna alaturi de sotia ta care a plecat la fel ca si tine , prematur din viata vasta… Nu imi vine sa cred !!!! Condoleante celor apropiati, mamei si fiului ! Trist ca s-a stins atat de repede si aparent fara motiv !!! :(( ( ((

  2. Tia

    6 May 2016 at 9:18

    Dunbezeu sa-l odihneasca in pace,Iar familiei sa ii dea putere sa treaca peste aceasta durere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI