Connect with us

FOTBAL

ŞOCANT: Chiar în Vinerea Mare, un fotbalist din Liga a III-a a bătut cu bestialitate trei suporteri!?!


Supărat că fanii i-au huiduit vehement şi criticat pe jucători, Bogdan Bîrle  – component al echipei Fotbal Club Comuna Recea  – a urcat în tribune şi şi-a făcut dreptate singur, lovind în faţă cu sălbăticie trei spectatori, dintre care unul avea în braţe o fetiţă de câţiva ani!?


Momente şocante chiar în Vinerea Mare, cu ocazia partidei dintre Fotbal Club Comuna Recea şi Luceafărul Oradea, desfăşurată vineri pe terenul din Săsar (la doar câţiva kilometri de Baia Mare), în faţa a aproximativ 100 de spectatori. La finalul unui joc destul de echilibrat, liderul Seriei 5 din Liga a III-a s-a impus la limită (scor 0 – 1), făcând încă un pas important către promovarea în Liga a II-a.

Pentru maramureşeni, însă, jocul nu avea o miză specială. Cu toate acestea,  în teren, elevii lui Romică Buia a avut o stare mare de nervozitate, produsă chiar din tribune, acolo de unde fanii au huiduit şi criticat jocul echipei.

În minutul 80,  după ce a fost schimbat, atacantul gazdelor – Bogdan Bîrle şi-a luat bluza de trening, a părăsit banca de rezerve şi s-a îndreptat furios spre tribune să-şi facă singur dreptate în faţa celor care îl huiduiau şi îl criticau pe parcursul meciului pentru prestaţia slabă pe care a avut-o el şi echipa sa.

Conform colaboratorului nostru din Maramureş – Adrian Pop, prezent la joc, fotbalistul în vârstă de 32 de ani a urcat cu repeziciune mai multe trepte şi s-a năpustit asupra unui grup de suporteri, lovind fără milă cu pumnii în faţă trei dintre ei. Doi chiar au rămas cu feţele pline de sânge şi probabil că al treilea a primit milă de la agresor, deoarece avea în braţe un fetiţă de aproximativ 6 ani!!!


Zecile de spectatori au rămas uluiţi şi îngroziţi, iar oamenii de ordine au rămas stană de piatră, la acest gest neaşteptat, dar terifiant şi incalificabil pentru un fotbalist. A fost nevoie ca arbitrul să întrerupă jocul vreo 5 minute, până când au intervenit forţele de ordine, dar şi unii colegi din echipă. Într-un târziu, jucătorul a fost calmat cât de cât şi a plecat împreună cu un coleg spre vestiare. Pe drum, s-a întâlnit cu un echipaj de poliţie, care a asistat de la mare distanţă la scandal.

La vestiare (acolo unde au ajuns între timp şi patru jandarmi), cei doi poliţişti i-au aplicat o amendă, dar fotbalistul riscă chiar şi un dosar penal cu atât mai mult cu cât şi observatorul FRF prezent la joc a notat tot ce s-a întâmplat şi chiar i-a atras atenţia jucătorului că ceea ce a făcut este un caz penal şi va plăti scump pentru fapta sa. 

Se pare că şi cei trei suporteri agresaţi vor merge la medicul legist şi apoi îl vor acţiona în instanţă pe fotbalistul care până acum era unul dintre favoriţii lor.  Oricum, după terminarea partidei, jucătorul a părăsit incinta stadionului cu maşina poliţiei, fiind dus la secţie pentru audieri.

Trebuie spus că jucătorul originar din Şomcuta Mare a vizitat recent şi Zalăul, cu ocazia partidei de pe Stadionul “Municpal” ce a avut loc acum nici două luni, când a fost însă rezervă. 

Iubitorii fotbalului din Sălaj l-au putut vedea în teren, deoarece Bogdan Bîrle chiar a făcut performanţă  în fotbalul mic din judeţul nostru. Astfel, puternicul atacant din Maramureş a evoluat acum câţiva ani în tricoul formaţiei Someşul Ileanda, cu care a şi devenit campion judeţean în anul 2010! Mai mult, cu echipa sălăjeană Bîrle a şi promovat în Liga a III-a atunci, după un superb meci de baraj desfăşurat la Cluj-Napoca, în care Someşul a trecut de Bioland Paleu – campioana Bihorului (scor 0 – 0), după loviturile de departajare, iar atunci pe lista marcatorilor s-a aflat şi… Bogdan Bârle. 

 

Alte amănunte pe acest subiect, pe site-ul Sportul Ardelean

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL