Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

22.04.2016 - 15:19

Patru echipe vor lupta pentru promovarea în Divizia A1 de volei masculin, la Bacău

Patru echipe vor lupta pentru promovarea în Divizia A1 de volei masculin, la Bacău

Ştiinţa Bacău a câştigat licitaţia turneului de promovare care se va disputa în perioada 13 - 14 mai


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

După disputarea celor două turnee semifinale din Divizia A2, s-au stabilit cele patru echipe calificate la turneul de promovare în Divizia A1. Din Seria Est s-au calificat Ştiinţa Bacău şi Steaua Bucureşti, în timp ce din Seria Vest au obţinut calificarea CSU Vest Timişoara şi CSM Câmpia Turzii.

 

Marţi, la sediul Federaţiei Române de Volei a avut loc licitaţia pentru obţinerea dreptului de organizare a turneului de promovare, iar aceasta a fost obţinută de către Ştiinţa Bacău.

 

Turneul de promovare va avea loc în perioada 13 - 14 mai, Ştiinţa Bacău, Steaua Bucureşti, CSU Vest Timişoara şi CSM Câmpia Turzii urmând să joace fiecare cu fiecare, iar la final, primele două clasate să promoveze în Divizia A1.

 

 

Să mai spunem că din Divizia A1 a retrogradat doar Dinamo Bucureşti, iar Tomis Constanţa s-a retras din campionat în iarnă.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 637Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter