Connect with us

DIVERSE

Primaria Jibou pregateste un… cadou pentru localitatea Rona

 

 

 Situatia s-ar putea schimba, daca proiectul initiat de Primaria Jibou ar deveni operational. Acesta a fost declarat eligibil, insa a primit un punctaj mai mic, fiind plasat pe lista de asteptare. Cum Chiesdul, cu un alt proiect aflat pe lista de asteptare, va primi finantare, primarul Jiboului – Eugen Balanean, asteapta ca si proiectul pentru Rona sa fie finantat. “Deja am primit solicitari, pentru a trimite lamuriri si detalii privind proiectul pentru stadionul din Rona. Noi am mai cumparat ceva teren langa cel vechi, pentru a putea face o baza frumoasa. Astfel, sper ca totul sa decurga normal si sa primim finantarea”, ne-a declarat edilul orasului de pe Somes. Sa mai spunem ca proiectul cuprinde un teren de fotbal amenajat peste cel vechi, pista de alergare, dar si vestiare, bai si tribune. Valoarea proiectului se ridica la aproximativ 6.5 miliarde lei vechi, din care aportul Primariei Jibou se ridica la aproximativ 500 milioane lei.

In editiile viitoare ale ziarului, va vom tine la curent cu stadiul lucrarilor la fiecare baza sportiva, dar si de la alte terenuri din Salaj, modernizate cu bani din bugetele locale sau din alte fonduri

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. hamandmiau

  26 March 2011 at 17:40

  Imi poate spune cineva, exista pod peste Somes la Rona ?

 2. radu

  28 May 2012 at 18:53

  ioan almas are tot sprijinul meu si al familiei mele , un om de valoare , mult succes.

 3. catalin vasile

  17 June 2014 at 20:08

  Domnilor idea a fost foarte buna dar problema este ca bani au fost furati sa vina o televiziune sa filmeze sa vedeti ce au facut cu terenul vechi.pur si simplu si-au batut joc de el,buruienele sunt cat omu de mari si terenul este inchis cu lacatul a ajuns o pustietate.rog pe cineva sa vina sa vada ce au facut.

 4. catalin

  17 June 2014 at 20:13

  Pe terenul vechi tineretul aveau unde sa se mai joace chiar si in zile de sarbatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE