Connect with us

FOTBAL

INEDIT: Vărul lui Mircea Rednic vrea să fie primar în Zalău!


După ce verişoara antrenorului de la Dinamo Bucureşti a fost viceprimar de Zalău, un alt văr atacă acum chiar fotoliul de primar al oraşului de la poalele Meseşului


 

Mircea Rednic a făcut primii paşi în „sportul rege” lângă furnalele de la Hunedoara şi cu Corvinul a făcut pasul pe prima scenă a fotbalului românesc. Cu toate acestea, actualul antrenor de la Dinamo Bucureşti îşi are originile în Sălaj, mai exact din Glod, un sătuc din comuna Gâlgău pe Someş.

 

De fapt, şi după pensionare, părinţii lui Rednic au revenit pe meleagurile natale. Aici, în Sălaj, Mircea Rednic mai are şi rude, iar cei mai îndrăgiţi verişori ai experimentatului tehnician sunt fraţii Onorica şi Mircea Abrudanu.

Ambii s-au stabilit la Zalău, iar Onorica Abrudanu a şi fost un nume de rezonanţă în oraşul de la poalele Meseşului. Aceasta, nu datorită relaţiei cu Mircea Lucescu, ci ca urmare a activităţii politice de succes. Carisma şi calităţile intelectuale au făcut-o viceprimar la Primăria Zalău, în perioada 2004 – 2008. Nu o dată, antrenorul lui Dinamo a făcut vizite la Primărie, iar ziarul Sportul Sălăjean chiar scria în acea perioadă că Mircea Rednic a fost… viceprimar de o zi. În paranteză, să spunem că – ulterior – Onorica Abrudanu a fost şi subprefect de Sălaj!

 

În această primăvară, numele de Abrudanu revine în prim-planul scenei politice, dar de data aceasta ca urmare a implicării vărului omului de fotbal. Astfel, în timp ce Rednic se bate cu Dinamo pentru titlul naţional, Mircea Abrudanu (56 de ani) a intrat în bătălia pentru câştigarea fotoliului de primar a municipiului Zalău, ca şi reprezentat al partidului UNPR! De fapt, acesta este şi primvicepreşedinte al acestei formaţiuni, care în Sălaj este condusă simpaticul Liviu Balint!

 

323 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL