Connect with us

DIVERSE

Subprefectul Onorica Abrudanu: “Adrian Fărcaş a reprezentat cu onoare judeţul nostru”

Din Comisia de Examinare a testului pentru ocuparea posturilor de directori executivi şi adjuncţi ai Direcţei pentru Tineret şi Sport din mai multe judeţe s-a aflat şi Onorica Abrudanu. Subprefectul de Sălaj a fost reprezentantul Instituţiei Prefectului din judeţul nostru pentru acest dificil concurs de la Bucureşti.

Deşi nu l-a cunoscut până acum pe câştigătorul concursului pentru Direcţia pentru Tineret şi Sport a Judeţului Sălaj, Onorica Abrudanu s-a declarat surprinsă de calităţile tânărului Adrian Fărcaş.

“Poate că unii se aşteptau să fie o simplă formalitate, dar examenul de la Bucureşti a fost unul corect şi foarte greu, cu subiecte ce n-au avut nimic comun cu activitatea Direcţiei pentru Tineret şi Sport. Eu am mai făcut parte din comisii la diferite concursuri pentru ocuparea unor posturi, dar pot spune că acesta a fost cel mai exigent. Aşa se explică faptul că aproximativ jumătate dintre candidaţi au fost respinşi, deoarece nu au acumulat baremul minim. În aceste condiţii, este de lăudat faptul că cel care a concurat pentru postul din Sălaj  a obţinut a doua notă dintre toţi candidaţii şi a reprezentat cu onoare judeţul nostru! Doar o notă a fost mai mare decât a lui, iar pentru asta merită felicitări. Nu l-am cunoscut până acum, dar mi se pare un băiat inteligent, de perspectivă. Cred că vom avea o colaborare foarte bună”, ne-a mărturisit subprefectul Onorica Abrudanu.

loading...
Loading...
7 Comments

7 Comments

 1. mariana

  27 November 2010 at 11:09

  pare greu de crezut ca asa se dau examenele pt posturi la bucuresti, dar daca asa zice onorica asa treb sa fie, oricum felicitari pt farcas

 2. fotbalistul

  27 November 2010 at 23:20

  :))

 3. fotbalistul

  27 November 2010 at 23:20

  Daca asta e mai bun ca Lapusan eu imi tai putulica jos

 4. andy

  28 November 2010 at 10:56

  no, atunci poti dsa ti pui deja putulica pe taietor. Lapusan era mai bun, dar iti spun eu la ce. Poate la carti si la remy pe bani, la florin pop la Sticks. Ca asta face tot timpul, si in timpul serviciului.

 5. examinatoarea

  29 November 2010 at 7:47

  daca si ambramburica a ajuns sa fie examinatoare intr-ale managentului in sport, atunci este un pic de bai. Pacat de Adi, sa nu se bage una ca ea care nu specifica in ce consta o viitoare colaborare incare spera ca va fi buna.

 6. e greu pt unii

  29 November 2010 at 8:26

  ma omul, asta de mai jos. pai tu nu citesti materialul asa cum trebuie. Pai nu vezi ca chiar s-a specificat faptul ca intrebarile n-au legatura cu Directia de Sport? Ce tot vorbim doar sa ne aflam in seama.

 7. indignat

  7 January 2011 at 20:09

  la ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE