Connect with us

DIVERSE

Noul şef al sportului din Sălaj, tare şi la fotbal, şi în pix

Fotbalistul Adrian Fărcaş a demonstrat că este de temut nu doar în faţa porţilor adverse, ci şi la învăţătură, luând a doua notă din ţară la concursul organizat în capitală!

 

Schimbare radicală la nivelul structurii de conducere a Direcţiei pentru Tineret şi Sport a Judeţului Sălaj. În urmă cu vreo două luni, am asistat la o reorganizare importantă a Direcţiei pentru Sport, care s-a unit cu cea de Tineret, după modelul existent în urmă cu câţiva ani. Investirea lui Costel Ardelean în funcţia de director executiv al noii structuri părea doar o formalitate, dar totul a luat o turnură deosebită pe ultima sută de metri.

 

 

Costel Ardelean şi Marcel Å¢ârle au fost ceilalţi doi candidaţi
 

Examenul pentru ocuparea posturilor de director executiv şi director adjunct aI Direcţiei pentru Tineret şi Sport din mai multe judeţe  a avut loc în perioada 23 – 25 noiembrie, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici din Bucureşti. Au fost prezenţi aproximativ 20 de candidaţi. Din judeţul nostru, şi-au depus dosarul trei persoane, este vorba despre fotbalistul Adrian Fărcaş, fostul aruncător – Marcel Å¢ârle şi fostul director al Direcţiei de Tineret – Costel Ardelean. Acesta din urmă nu s-a mai prezentat la concurs, astfel că în cursă au rămas doar Fărcaş şi Å¢ârle. Dosarul fostului mare atlet a fost respins, din păcate, ca urmare a faptului că nu întrunea toate condiţiile necesare. Astfel,  pentru jibouanul Adrian Fărcaş mai rămânea un singur hop: acela de a acumula peste 70 de puncte la examenul scris, care îi permitea să acceadă spre ultima probă, respectiv susţinerea interviului în faţa unei comisii.

Deşi nu se aşteptau, toţi candidaţii ajunşi la examenul scris au avut parte de 6 subiecte foarte dificile, iar obligaţia lor era să acumuleze minim 70 de puncte, pentru a promova examenul. Aproximativ jumătate dintre ei s-au poticnit, nu şi sălăjeanul nostru, care a avut o lucrare deosebită, acumulând 78 de puncte şi obţinând a doua notă din concurs!

A urmat interviul, susţinut în faţa unei comisii din care a făcut parte şi subprefectul Onorica Abrudanu, ca reprezentant al Insitutţiei Prefectului din Sălaj. Şi aici, Fărcaş a driblat şi a jonglat de minune, astfel că a fost declarat admis, urmând a prelua frâiele DTSJ Sălaj.

Urmează ca el să primească acum ordinul de investire în funcţie şi cel mai probabil din 1 decembrie va trece la noul loc de muncă.

 

loading...
Loading...
11 Comments

11 Comments

 1. Tomoiaga mariana

  26 November 2010 at 16:03

  Baiat de NOTA 10***

 2. Sinatovici Cata

  26 November 2010 at 16:07

  Bravo ADI !!!

 3. sandu

  26 November 2010 at 17:39

  bre adisor, bre… vin zile grele pentru tine. dar, daca intr-adevar esti faci dovada studiilor pe care le ai, te poti transforma intr-un om de valoare, care apoi va avea o sumedenie de satisfactii d epe urma acestei activitati

 4. tot sandu

  26 November 2010 at 17:39

  ma refeream sa faci dovada studiilor pe care le ai, in practica 🙂

 5. N.B.

  26 November 2010 at 19:52

  FELICITARI!!!MULT SUCCES!

 6. T Andrei

  26 November 2010 at 20:22

  Bravo Adi!!

 7. Mita

  26 November 2010 at 21:20

  Felicitari domn\’ DIRECTOR ! Suntem foarte mandri de tine.

 8. cornel adam

  26 November 2010 at 22:19

  Felicitari! Mult succes in noua functie….astept sa ajuti si fotbalul din Nusfalau, nu numa pe cel din Zalau

 9. colegul de la fc bm

  4 December 2010 at 18:27

  salut adi, felicitari pentru ca ai ajuns asa sus, mai tii minte la fc cand jucam impreuna, frumoase vremuri 2000-2002, acum ai ajuns mare director bravo tie, daca n a fost sa fie sa joci in div A, macar ai ajuns director la sport in zalau

 10. partid

  16 December 2010 at 20:33

  dosaru komo a fost tare.numa ca adi navea nevoie dar daca fost ase…

 11. var

  7 January 2011 at 20:10

  ce studii de profil sre.scoala komo?kumo?se vede ca afia e prezenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE