Connect with us

JUNIORI

Şi sperantele, la turneul semifinal


 Dupa ce s-au clasat pe locul 2  în Seria E, micii voleibalisti de la CSS Zalau si-au atins obiectivul propus pentru acest an  


 

În acest sfârsit de saptamâna, 19-20 martie, vor avea loc semifinalele de volei, Divizia sperante, iar formatia antrenata de Horea Giurgiu va evolua în ceea de-a III-a serie împotriva echipelor: CS Ocna Mures (locul I, Seria D), CSS Lapi Dej (locul 1, Seria E) si LPS Suceava (locul III, Seria A).  

“Va fi destul de greu sa ne calificam în finala. Iarasi suntem în serie cu CSS Lapi Dej, lucru ce nu ne bucura deoarece am pierdut toate cele trei meciuri cu ei. Si cu Ocna Mures vom avea un meci destul de dificil, având în vedere ca aceasta formatie este si gazda acestei serii a III-a. Despre LPS Suceava nu pot sa spun nimic, deoarece nu am mai jucat cu aceasta echipa. Totusi, prin simplul fapt ca vom participa la turneul semifinal, putem spune ca ne-am atins obiectivul pe care ni l-am propus în acest an. Vom vedea ce va fi, daca am ajuns pâna aici, merita sa speram la calificarea la turneul final”, ne-a declarat Horea Giurgiu, antrenor CSS Zalau, Divizia sperante.

Se califica la turneul final primele doua clasate din fiecare grupa. CSS Zalau va evolua în perioada 19-20 martie pe terenul celor de la CS Ocna Mures.

Mentionam ca antrenorul sperantelor de la CSS Zalau se ocupa si de formatia de minivolei a clubului, pe care a reusit sa o califice la turneul semifinal, astfel ca ambele echipe antrenate de Horea Giurgiu sunt calificate la cea de-a doua faza a Campionatului National de Minivolei, respectiv sperante.  

 
 
CSS Zalau: Antonio Ardelean, Andrei Barbânta, Sebastian Hidan, Laurentiu Morar, Cristian Pop, Alexandru Ianchis, Claudiu Pop, Razvan Pocol, Christopher Siladin, Darius Crisan, Catalin Miclea, Alin Druta si Andrei Samsudan. Antrenor: Horea Giurgiu 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in JUNIORI