Connect with us

HANDBAL

Naţionala înfruntă Danemarca, în primul meci de la turneul preolimpic: “Tensiunea creşte de la oră la oră”, a spus secundul Costică Buceschi

În primul meci, România înfruntă ţara gază a turneului – Danemarca

 
Final de săptămână ”de foc” pentru naţionala de handbal feminin, care are şansa să ajungă la Jocurile Olimpice de la Rio. Pentru a reuşi acest lucru, ”tricolorele” trebuie să se claseze pe unul dintre primele două locuri la turneul preolimpic, unde se vor duela cu Danemarca, Uruguay şi Muntenegru.
 
La turneul preolimpic, de la Aarhus, România va debuta vineri, contra echipei gazdă, Danemarca (20:00), sâmbătă va înfrunta Uruguay (18:45), iar duminică e programat meciul cu Muntenegru (18:45).
 
“Tensiunea creşte de la oră la oră şi e normal. După meciurile importante din weekend, echipa României are şanse să meargă la Jocurile Olimpice. Am încercat să le dăm şansa şi jucătoarelor care au evoluat mai puţin să joace cu Norvegia. La fel şi cu Suedia, am folosit toate jucătoarele şi sperăm ca această tactică să dea roade în meciul cu Danemarca, de mâine (n.r. vineri, 18 martie), dar şi în celălalt meci important, cu Muntenegru. E important ca toate jucătoarele să fie apte de joc. Din păcate, avem o accidentare, nu ştim dacă ne vom putea baza pe Eliza Buceschi la ora jocului, dar staff-ul medical lucrează aproape la foc continuu ca să le pună pe fete într-o formă cât mai bună. Nu se pot întâmpla foarte multe lucruri în acest scurt timp care a trecut de la Campionatul Mondial, ca să ne surprindă. Săptămâna asta ele au avut două jocuri cu Rusia pentru calificarea la Campionatul European, iar noi am jucat cu Norvegia. Vom vedea câteva noutăţi în echipă şi avem şi noi câteva noutăţi şi vom vedea la ora meciului care echipă va fi în forma cea mai bună", a declarat secundul României, Costică Buceschi, pentru Digi Sport.
 
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL