Connect with us

ATLETISM

Rezultate modeste pentru sportivii de la CSS Zalău. GALERIE FOTO


Trei atleţi au participat de puţin timp la o competiţie naţională, fără a obţine însă rezultate notabile


 
Secţia de atletism a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a participat în urmă cu o săptămână la etapa finală a Campionatului Naţional de sală cu trei sportivi: Florin Fucsko (400 metri şi 800 metri), Gabriel Săuca şi Florin Matei (aruncarea greutăţii). Competiţia a avut loc la Bucureşti, iar delegaţia Clubului Sportiv Şcolar Zalău a fost însoţită de profesorul Monel Sabou.
 
Atletul antrenat de Nelian Ianchiş, Florin Fucsko,  a ocupat poziţia a XX-a în prima zi de concurs în proba de 400 de metri, reuşind să scoată timpul de 54 de secunde şi 49 de sutimi, iar cursa de 800 de metri a abandonat-o. La proba de aruncare a greutăţii, Florin Matei a aruncat 11,29 metri şi s-a clasat pe poziţia a XVII-a, în timp ce Gabriel Săuca, a obţinut locul 20 cu 9,73 m.
 
Virgil Monel Sabou,  antrenorul lui Florin Matei, ne-a declarat că este destul de dezamăgit de prestaţia elevului său: “M-am aşteptat la mai mult de la Florin Matei. Săptămâna trecută a concurat la juniori 1 cu bila de 6 kg şi a aruncat 11.05m. Acum a concurat cu bila de 5 kg şi a aruncat doar 11,29 în condiţiile în care la antrenamente aruncă constant peste 13 m. Îşi asumă vina pentru rezultat. Anul trecut s-a cucerit bronzul cu o performanţă de 13,96 m şi eu i-am spus acest lucru. Florin este neexperimentat şi probabil din dorinţa de a cuceri o medalie s-a lăsat copleşit de emoţii. Oricum nivelul de la această ediţie a fost mult mai crescut decât cel de la ediţia precedentă. Eu sper ca până la campionatele naţionale în aer liber să mai facem concursuri pentru a căpăta experienţă şi cred că dacă o să reuşim să ne pregătim  fără a avea probleme de sănătate, în vară putem obţine o clasare în finala de 8”.            

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ATLETISM