Connect with us

JUNIORI

Micii voleibalişti de la CSS Zalău, calificaţi la turneul semifinal


Echipa antrenată de Horea Giurgiu a terminat pe locul secund în grupă şi continuă drumul spre fazele superioare, în timp ce Academia condusă de Marius Lazăr s-a clasat pe ultimul loc, la prima participare într-un campionat oficial


 

Chiar dacă  juniorii şi cadeţii Clubului Sportiv Şcolar Zalău nu s-au calificat în semifinale, echipa de minivolei continuă campionatul de pe un meritoriu loc II în grupa G. Micii voleibalişti au reuşit această performanţă după rezultatele celor cinci turnee în care au evoluat în perioada 7.11.2015 – 6.03.2016.

Totuşi, trebuie menţionat şi faptul că victoriile sunt muncite, având în vedere că această grupă nu a fost foarte accesibilă. Baia Mare şi LAPI Dej sunt două formaţii în care se practică un volei de performanţă, deoarece cei mici au parte şi de grupe de excelenţă. La ultimul turneu, desfăşurat la finalul săptămânii trecute chiar la poalele Meseşului, echipa antrenată de profesorul Horea Giurgiu a înregistrat două victorii şi un eşec, continuând astfel drumul spre fazele superioare de pe locul 2.

 

Trebuie precizat că şi derby-ul Zalăului, cel  cu Academia de Volei “Marius Lazăr” Zalău a fost câştigat fără probleme. Pe final să spunem şi câteva cuvinte despre gruparea condusă de fostul internaţional. Astfel, chiar dacă a pierdut toate meciurile şi s-a clasat pe ultima poziţie, Academia de Volei “Marius Lazăr” a avut curajul să se înscrie în competiţie, deşi a început activitatea doar de puţin timp.

 

Declaraţia antrenorului Horea Giurgiu, dar şi alte informaţii găsiţi în ediţia print a ziarului de miercuri, 9 martie.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in JUNIORI