Connect with us

VOLEI

Gabriel Cherbeleaţă a fost la înălţime în faţa fostei echipe


De departe, voleibalistul a fost cel mai bun jucător al meciului cu CS Volei Municipal, realizând 26 de puncte pentru Explorări  


 

Timp de 2 ani, Gabriel Cherbeleaţă a fost în lotul celor de la Volei Municipal Zalău, cu care a devenit vicecampion al României. În vară însă, contractul voleibalistului a expirat, iar acesta s-a transferat la Explorări Baia Mare deşi a declarat că ar vrea să continue sub Meseş. Pentru voleibalist, duelul de sâmbătă a fost mai mult decât un derby, având în vedere că şi-a înfruntat fosta echipă, pentru a doua oară în carieră, într-un meci oficial. Dacă în tur, câştig de cauză a avut Zalăul, în returul de la Baia Mare, Explorări s-a impus la capătul unui meci de 5 seturi.

 

Un aport decisiv la victorie a avut Gabriel Cherbeleaţă, care a fost la înălţime în faţa fostei echipe. Nu mai puţin de 26 de puncte a contabilizat jucătorul pentru echipa sa, în timp ce de la adversari, Marian Bala a fost într-o zi bună,  dar – cu toate acestea – vicecampioana a pierdut. Volei Municipal Zalău şi Explorări Baia Mare s-ar putea întâlni şi în semifinalele Diviziei A1, asta dacă cele două echipe vor termina pe locurile doi, respectiv trei la finalul sezonului regulat.       

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI