Connect with us

DIVERSE

La Şimleu, autorităţile locale au alocat peste 200.000 de lei pentru sport


Partea leului a fost luată de echipele de volei şi fotbal, acolo unde accentul se pune pe grupele de copii şi juniori


 

După mulţi ani în care a fost reprezentat în competiţiile importante de volei sau fotbal, Şimleul a rămas în umbră, după ce CS Silvania şi CS Phoenix s-au desfiinţat. În aceste condiţii, autorităţile locale au început să pună accentul pe grupele de copii şi juniori la sporturile de echipă. De fapt, fiecare structură sportivă va primi bani în anul 2016 de la Primărie.Astfel, consilierii locali au votat un proiect de hotărâre, prin care Primăria oraşului Şimleu va aloca 200.000 de lei, adică 2 miliarde de lei vechi, pentru şapte grupări sportive din oraşul de la poalele Măgurii.

 

Partea leului a fost luată de volei şi fotbal, adică 170.000 de lei. Aceasta, deoarece ACS Silvania Sport şi Sportul Şimleu au rezultate bune la nivel de juniori. Astfel, echipa de cadeţi pregătită de Ovidiu Teuşan s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului Naţional de volei, deşi a început munca doar de un an! Pentru aceasta, autorităţile locale au pregătit 90.000 de lei, dar şi promisiunea de a susţine o echipă în Divizia A2 peste vreo doi ani, atunci când ACS Silvania va fi alcătuită din şimleuani. 

 

În ediţia print a ziarului de miercuri, 9 martie, găsiţi mai multe informaţii, declaraţii, dar şi sumele alocate fiecărui club.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE