Connect with us

HANDBAL

Partida dintre HC Zalău şi HC Alba Sebeş s-a lăsat cu despărţiri!

O relaţie de prietenie foarte apropiată de peste 40 de ani dintre Gheorghe Taidic şi Popa Sevişteanu s-a terminat după meciul de sâmbătă, când cei doi tehnicieni a avut un schimb de replic

 
Meciul dintre HC Zalău şi HC Alba Sebeş părea să fie la discreţia grupării zălăuane, mai ales că sub Meseş a poposit ”lanterna roşie” HC Alba Sebeş. În teren însă, vizitatoarele şi-au vândut scump pielea, iar uneori au practicat un joc dur, ceea ce a stărânit nemulţumiri în tabăra gazdelor. De cealaltă parte, unele decizii ale arbitrilor l-au nemulţumit pe antrenorul Popa Sevişteanu, fapt pentru care acesta a protestat de mai multe ori, având un schimb de replici chiar şi cu Gheorghe Tadici.
 
Prieteni de mai bine de 40 de ani, cei doi au fost colegi de facultate şi de cameră şi au colaborat la Oltchim Rm. Vâlcea, dar şi la echipa naţională, însă din câte se pare relaţia de prietenie dintre cei doi s-a răcit după meciul de sâmbătă.
 
Tadici s-a arătat în primul rând dezamăgit de comportamentul lui Sevişteanu, cel care în timpul meciului şi la final a intrat în discuţie cu unii spectatori, pe care i-ar fi provocat. 
 
Antrenorul de la HC Zalău a şi spus la finalul meciului că antrenorul Popa Sevişteanu intră pentru el în anonimat şi nu se aştepta la un astfel de comportament din partea fostului său coleg, pe care l-a remorcat în mai toată cariera sa. 
 
 
Partida dintre HC Zalău şi HC Alba Sebeş s-a terminat în cele din urmă cu victoria Zalăului, scor 26 – 21, după ce la pauză, tabela arăta egalitate, scor 14 – 14.
 

597 Vizualizari
Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. Sebes

  29 February 2016 at 22:59

  Dupa circul din tur (uite antrenorul, unde-i antrenorul de la gazde), chiar mai e nevoie de inca de un act teatral?

 2. zalauan

  1 March 2016 at 10:18

  De ce la articolele despre volei nu exista sectiunea Comentarii?

 3. haha

  1 March 2016 at 11:10

  ca acolo nu exista Tadici :)) si acolo nu e voie sa se comenteze impotriva cuiva

 4. zalauan

  1 March 2016 at 13:12

  se prea poate

 5. fan

  3 March 2016 at 9:57

  Tadici tu esti demult in anonimat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL