Connect with us

FOTBAL

Marius Pop este noul preşedinte de la Silvania Cehu Silvaniei

După ce fostul preşedinte, Horaţiu Bogar, şi-a dat demisia în luna noiembrie, la începutul acestei luni a fost numit un nou conducător la echipa din Cehu


Apele încep să se liniştească în sfârşit la Silvania Cehu Silvaniei, după ce în ultimul timp au existat multe contre decizionale între Horaţiu Bogar, preşedinte în acel moment, şi Marius Pop, unul dintre finanţatorii echipei.  Situaţia pare că s-a rezolvat în această pauză competiţională, iar după demisia lui Bogar din luna noiembrie a anului trecut, Adunarea Generală a Asociaţiei „Club Sportiv Silvania”, din data de 8 februarie, a hotărât numirea în funcţia de preşedinte a clubului, a fostului finanţator Marius Pop, iar în cea de vicepreşedinte a lui Sergiu Moldovan, antrenorul echipei de juniori şi profesor de sport în Cehu Silvaniei. 

 

Noul preşedinte a început deja munca la echipă şi a rezolvat transferurile lui Flaviu Bărnuţiu şi Cătălin Odenie, aceştia fiind din retur jucătorii formaţiei din Cehu. Pe lângă aceştia, „Dipu” a încercat să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor din Sălaj, fiind foarte aproape de a-l înregimenta în această iarnă şi pe Dan Mureşan, fostul căpitan de la Silvania Şimleu Silvaniei. Cele două părţi s-au înţeles asupra condiţiilor financiare, însă impedimentul care a stopat pentru moment acest transfer a fost faptul că „Gimmy” a evoluat în acest sezon la două echipe, Sănătatea Cluj şi Unirea Jucu.

 

Marius Pop ne-a declarat că va încerca alături de restul conducerii să formeze la Cehu Silvaniei o echipă puternică, alături de care să poată îndeplini visul cehanilor de a avea din nou o echipă la nivel superior. „Mă bucur că s-a lămurit problema şi am devenit noul preşedinte de la Silvania şi le promit susţinătorilor că vom face lucruri frumoase împreună. Până în acest moment am reuşit transferurile lui Odenie şi Bărnuţiu, însă mai am în vedere doi jucători foarte buni, care sper să devină în scurt timp jucătorii Silvaniei. Pentru acest sezon nu avem trasat un obiectiv clar, însă atâta timp cât avem şanse matematice la prima poziţie ne vom lupta pentru aceasta. Ne dorim să formăm totodată o echipă competitivă, iar la anul să ne luptăm cu şanse reale la câştigarea Ligii a IV-a”, ne-a declarat noul preşedinte. 

 

Echipa antrenată de Adrian Deac ocupă în acest moment locul patru în clasamentul Ligii a IV-a, fiind la doar patru puncte de liderul Barcău Nuşfalău, însă returul ce va începe luna viitoare se anunţă a fi unul „de foc”, deoarece nu mai puţin de cinci echipe se vor lupta pentru titlul judeţean. 

271 Vizualizari
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Yeah

    28 February 2016 at 19:07

    Un descreierat fara pic de educatie…pacat de echipa aia.

  2. Nelu

    29 February 2016 at 10:08

    Tricou cu Chelsea unde e?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL