Connect with us

ATLETISM

Simona Maxim, din nou pe podium în Italia!

Atleta zălăuană a avut o nouă comportare bună în Italia, terminând pe podium crosul de la Torino. Aceasta, după ce terminase a doua maratonul de la Livorno, disputat cu o săptămână în urmă.

 În urmă cu 10 zile, atleta zălăuană a terminat a doua maratonul de la Livorno, fiind declarată şi cea mai frumoasă sportivă a competiţiei. Ei bine, Simona Maxim a recidivat duminică, la crosul de la Torino (13 km), când a urcat din nou pe podium! La startul cursei s-au aliniat 28 de sportive, din mai multe ţări. Deşi întrecerea s-a desfăşurat pe o ploaie torenţială, sportiva zălăuană, care actualmente reprezintă culorile CSU Galaţi, a trecut linia de sosire a treia, cu timpul de 50.30. Nici măcar faptul că i-a fost repartizat ca număr de concurs cifra 13, nu a împiedicat-o pe atleta noastră să se remarce, ea intrând astfel şi în posesia unui premiu consistent, în euro!

 “Mă bucur că am reuşit să prind podiumul, în condiţiile în care s-a alergat în condiţii atât de grele. Iată că numărul 13 mi-a adus noroc”, ne-a mărturisit Simona Maxim. Fosta colegă de echipă a Paulei Todoran se află în Peninsulă de mai multe săptămâni, ea urmând să ia startul şi la semimaratonul programat duminică, pe malul lacului Garda, din nord-vestul Italiei. Ea va reveni în ţară în cursul zilei de luni.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ATLETISM