Connect with us

VOLEI

Serban Pascan îsi revine dupa accidentare

Cel mai tânăr component al campioanei CS Remat este indisponibil din cauza unor probleme medicale, el ratând şi deplasarea în Germania, pentru duelul cu fodta câştigătoare a Ligii Campionilor.

Aflat într-o forma de invidiat, Serban Pascan a fost nevoit sa ia o pauza fortata. Motivul? O accidentare serioasa la spate, care l-a facut sa rateze chiar si debutul în Liga Campionilor. “Şerbănică”, asa cum este alintat de coechiperi, va reveni în scurt timp sub fileu, acolo unde a impresionat prin fota atacului sau. “Au trecut cele doua saptamîni în care medicul i-a recomandat lui Serban sa nu faca efort, astfel ca a început cu exercitii în sala de forta. Zilele acestea va mai merge la consult pentru a vedea în ce stare se afla”, ne-a marturisit Ovidiu Macarie.

 Problema lui Pascan este una destul de serioasa, este vorba despre o dubla hernie de disc, ce a dus la inflamarea a doua discuri vertebrale. “Vom vedea daca si-a revenit, daca va putea face efort, cît si ce perioada de recuperare va trebui sa urmeze”, a conchis tehnicianul Rematului.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI