Connect with us

ALTE SPORTURI

Campionatul National de Culturism, la Şimleu Silvaniei


Biroul federal al FRCF Bucuresti şi CS Gold Gym Şimleu Silvaniei va organiza la poalele Măgurii, Campionatul Naţional de Culturism – Masters 2016, în 28 mai 2016  


 

Cei mai buni culturişti din ţara noastră se vor întâlni în luna mai la poalele Măgurii. Casa Orăşenească de Cultură Şimleu Silvaniei va găzdui Campionatul Naţional de Culturism – Masters 2016. Cu toate că în urmă cu patru ani, în 2 iunie 2012 a mai avut loc acestă competiţie în aceeaşi locaţie, Ioan Laslo, preşedintele CS Gold-Gym Şimleu Silvaniei, anunţă că ediţia din acest an va fi una cu totul specială şi speră să adune un număr cât mai mare de spectatori.

 

La acestă competiţie pot participa femei de peste 35 de ani, şi bărbaţi, de peste 40 de ani. Concursul va avea probe de culturism, fitness şi body-fitness clasic. Menţionăm că Ioan Laslo a fost medaliat la ultimele şase ediţii ale Campionatului Naţional de Culturism – Masters.

 

“Spre bucuria mea, avem ocazia de a organiza din nou, în oraşul de sub Măgura, un asemenea eveniment din sportul românesc. Sunt convins că organizarea va fi una foarte bună şi îmi doresc ca spectatorii să vină într-un număr cât mai mare”, ne-a declarat Ioan Laslo, preşedintele CS Gold-Gym Şimleu Silvaniei.                           

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI