Connect with us

FOTBAL

Ratările le mănâncă zilele celor de la FC Zalău

Inaintea meciului de la Baia Mare, antrenorul Marius Paşca făcuse nişte calcule şi îşi propusese ca în ultimele trei etape să adune cel puţin şapte puncte. Deci, FC Zalău avea şi varianta meciului egal pe Stadionul din Dealul Florilor. Din păcate, Cosmin Cosma şi compania s-au întors cu mâna goală, dând peste cap planurile făcute de conducerea grupării de la poalele Meseşului. Încă din primele minute, FC Maramureş, care s-a bazat pe lotul pe care FC Baia Mare îl avea în Liga a II-a, a vrut să arate cine-i şeful, ratând câteva ocazii prin Achim. În schimb, Marius Ştefoi a tot încercat să şuteze de la distanţă, însă nu şi-a calibrat execuţiile, astfel că portarul Alin Bota nu a fost întrebuinţat. Apoi a venit ocazia lui Andrei Bălan, stopat printr-un ultim efort de "decarul" Bichiri, chiar pe linia porţii. Imediat, pericolul s-a mutat la poarta noastră, iar Duruş şi Ernszt au dat emoţii delegaţiei sălăjene. Cu trei minute înainte de finalul primei reprize, Maior Istvan a fost faultat în careu, dar "centralul" întâlnirii a "scos" infracţiunea în afara suprafeţei de pedeapsă, iar lovitura liberă executată de Alin Budean nu a făcut decât să-l remarce pe Bota.

 

În repriza a doua, terenul a început să cedeze, dar în ciuda acestui impediment, jocul s-a animat. În minutul 65, Romulus Buia a mutat inteligent, trimiţându-l în luptă pe Vasile Pop, care, zece minute mai târziu, a colaborat perfect cu Ernszt, mingea i-a revenit lui Pop, acesta a pătruns şi l-a învins pe Gabor cu un şut la colţul lung, fără speranţe. Chiar dacă nu a mai avut variante ofensive pe bancă, Marius Paşca a gândit o formulă extrem de ofensivă. "n ultimele secvenţe ale partidei, FC Zalău putea să smulgă un punct, prin Vlad Negrean, al cărui şut a fost respins în extremis de Alin Bota. FC Maramureş a dovedit că are un portar de calitate, care nu numai că îşi salvează echipa în momentele delicate, ci este şi un expert al loviturilor de la 11m. La final, tehnicianul zălăuan a avut o reacţie nervoasă, lovind cu pumnul copertina băncii de rezerve. Ştia că echipa sa s-a îndepărtat şi mai mult de mult aşteptata promovare.           

Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. wxz

  24 November 2010 at 7:41

  asta stiu asta fac basta si la anu.

 2. cainele

  24 November 2010 at 7:53

  ce vorbiti de promovare,obiectivu lor impus de conducere , este sa nu promoveze pt ca nu sunt bani ,degeaba tot insistati voi prin ziar cu promovarea , nush dc nu recunosc si ei despre ce hotarare s-a luat ,ca anu asta sa nu se gandeasca la promovare ca nu sunt bani pt a intretine echipa in liga a 2!

 3. %

  24 November 2010 at 11:47

  DAR OARE AU VALOARE DE PROMOVARE,SINT MULTI CARE NU AU CE CAUTA ACOLO IN FRUNTE CU PASCA SI OROS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL