Connect with us

FOTBAL

Raul Crişan s-a înţeles cu Dinamo!

Plecarea lui Dan Mureşan de la FC Silvania va fi urmată de o nouă pierdere importantă pentru gruparea de sub Măgură, şi tot din centrul liniei defensive! Chiar dacă părea o variantă mai greu de crezut, Raul Crişan a intrat în vederile celor de la Dinamo, care îl monitorizează în mare secret de vreo şase luni! Oficialii “câinilor roşii” s-au înţeles deja cu fotbalistul de la FC Silvania, care ar urma să ajungă sub comanda lui Ioan Andone în vara viitoare, dacă nu chiar în această iarnă.

 Deşi iniţial a refuzat să discute pe tema acestui subiect, fotbalistul originar din Satu Mare a recunoscut că a dat curs ofertei venite de la Dinamo, în condiţiile în care mai avea şi alte oferte tentante. “Vă daţi seama că îmi doresc să ajung la o echipă precum Dinamo. Orice fotbalist îşi doreşte asta. Ar trebui să fiu nebun să refuz o astfel de ofertă. Deocamdată, însă, sunt la Şimleu Silvaniei şi mă concentrez asupra meciurilor ce au mai rămas de disputat din acest tur de campionat, în care sper ca echipa să urce în clasament. Dar, totul e ca şi rezolvat, astfel că voi ajunge la Dinamo, cel târziu din vară. Am discutat cu ei acest aspect şi sunt dispuşi să aştepte până atunci”, ne-a declarat Raul Crişan.

Contractul fotbalistului sub Măgură expiră la finele sezonului. Cum fundaşul intră în ultimele şase luni de contract, Dinamo ar vrea să beneficieze gratuit de serviciile sale, astfel că cele mai mari şanse sunt ca el să fie înregimentat doar din vară. În cazul în care l-ar dori încă din iarnă, gruparea din Ştefan cel Mare trebuie să se înţeleagă la preţ cu conducerea Silvaniei.

“Eu mă bucur pentru orice jucător de la Şimleu Silvaniei, care poate face pasul spre prima ligă. Interesul celor de la Dinamo pentru Raul Crişan nu face decât să confirme faptul că avem jucători de valoare în lot. Aşadar, nu ne opunem transferului şi îi aşteptăm pe cei de la Dinamo la negocieri”, a anunţat preşedintele Ioan Gurzău.

 Dacă se va concretiza transferul său la Dinamo, Raul Crişan (22 ani) va deveni rival de moarte cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, este vorba despre Florin Gardoş, care a început deja să se impună în linia defensivă a Stelei. Cei doi au fost colegi de clasă şi au învăţat abecedarul fotbalului împreună, la Satu Mare, sub comanda lui Dacian Nastai. Ambii au ajuns să evolueze în Liga a II-a până în vară, când Gardoş a ajuns în Ghencea, iar Crişan a rămas sub Măgură. Din retur, ei s-ar putea reîntâlni în derby-ul de tradiţie al fotbalului românesc.

 

Loading...
7 Comments

7 Comments

 1. hai hai

  24 November 2010 at 7:42

  la ce a jucat cu uta poate sa plece si la progresu balan.

 2. attila

  24 November 2010 at 8:34

  dute ba sai suji pula la borcea, si la turcu piticu. iao si pa mata cu tine, ca daca nu facetz fata poate facetz spate , bulangiule, dute ba la catzeii matii

 3. mishu

  25 November 2010 at 0:05

  ar trebui sa puneti niste filtre la aceste comentarii…ca sa nu mai aibe ocazia toti analfabetii si needucatii ca si ´´attila´´ sa isi scrie aici frustrarile de oameni ratati…Doamne ajuta Raul

 4. attila

  25 November 2010 at 15:22

  ba sa meri si tu sai suji pula la raul lingaule, sau teo pus gurzau sa ma linji de coaie

 5. Danuta Babta

  26 November 2010 at 19:44

  Bv Raul pt k mergi la Dinamo..sincer eu sunt Stelista si nam nimik impotriva k o sa joci acolo pt k e cv foarte bine k ai ajuns asa de sus..normal pt meritul tau si te felicit!…si rusine pt cei de mai jos care te critica in loc sa fie mandri k jucatori din ardeal de pe aicia de la noi au reusit sa ajunga asa sus..Bafta Raul mai departe…vara ta Danuta;)

 6. BadBoy

  8 January 2011 at 10:34

  sunt un impatimit al sportului rege si ma bucur foarte tare si sustin in acelasi timp talentele si seriozitatea!daca Dinamo il doareste inseamna ca merita!mult succes!cat despre aceasta eroare pe nume atilla,du-te bai baiatule in savana africana sau mai treci un pic pe la scoala primara ca de-acolo ti se trage!

 7. pt atila

  8 January 2011 at 13:31

  Attila stim cu totii ca ai vrea ca el sa ajunga la Fc Debrecen dar acest lucru nu e posibil deocamdata :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL