Connect with us

FOTBAL

Daniel Ghiţă îşi înfruntă fosta echipă

O întindere l-a ţinut pe Daniel Ghiţă departe de gazon mai bine de o lună, iar lipsa lui din flancul stâng al apărării s-a resimţit din plin. Antrenorul Florin Fărcaş a fost nevoit să improvizeze, titularizându-l pe Vasile Prodan pe postul de fundaş stânga, dar evoluţiile acestuia au fost destul de modeste. Ultimul exemplu l-am avut chiar la meciul de sâmbătă, cu UTA, când arădenii au construit fără probleme pe partea sa şi au trimis o serie de centrări, de pe partea stângă venind centrările şi la primele două goluri semnate de tânărul Capătă.

Antrenorul Florin Fărcaş speră ca problemele pe acea parte să fie rezolvate, prin revenirea lui Ghiţă, care sâmbătă va fi titular, chiar în faţa formaţiei de la care a venit în această vară!

„Ghiţă e OK, iar sâmbătă vom miza pe serviciile sale. L-am simţit foarte determinat şi la antrenamente. Se vede că are experienţă şi este un jucător important pentru noi”, a explicat Fărcaş.

Întrebat dacă îl va folosi pe Daniel Ghiţă pe post de „spion” al viitoarei adversare, antrenorul „alb-albaştrilor” a replicat: „Deocamdată suntem la refacere după meciul cu UTA, iar de marţi începem pregătirea specifică pentru meciul cu FC Argeş. Sigur că o să vorbim şi cu Ghiţă, doar că echipa s-a schimbat mult după plecarea sa”.

Ultima partidă jucată de fundaşul piteştean în tricoul Silvaniei a fost la Râmnicu Vâlcea, când şimleuanii au pierdut la scor de forfeit. El a intrat în programul de pregătire al echipei încă de săptămâna trecută, dar tehnicianul Silvaniei a ezitat să se bazeze pe serviciile sale, deoarece fotbalistul nu era încă la potenţial maxim.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL