Connect with us

FOTBAL

Revine Gego!

Având la activ prezenţe chiar şi pe prima scenă, Alexandru Gego este unul dintre cei mai experimentaţi jucători de sub Măgură. Venit la Şimleu în această vară, fostul atacant al Victoriei Brăneşti a fost, însă, destul de ghinionist, bifând puţine minute în tricoul „alb-albastru”.

În startul campionatului, a fost ţinut mai mult pe banca de rezerve, deoarece era în urmă cu pregătirea fizică. În ultima perioadă, el a acuzat o întindere musculară, care l-a scos în afara circuitului mai bine de două săptămâni. Gego a urmat un program de refacere acasă, la Oradea, iar de azi s-a alăturat colegilor săi, la antrenamente. Deocamdată, fotbalistul efectuează un program mai special, urmând ca de miercuri să se pregătească la capacitate maximă.

Cum mulţimea atacanţilor din lot nu prea a reuşit să penetreze porţile adverse, ar fi posibil ca antrenorul Florin Fărcaş să apeleze la serviciile sale pentru meciul de sâmbătă, de la Piteşti.

„Deocamdată efectuează doar pregătiri uşoare, dar de miercuri e apt de efort. Având în vedere că suntem spre final de tur, iar jucătorii sunt destul de obosiţi, e foarte posibil să beneficiem de aportul lui încă de la meciul cu FC Argeş”,
a explicat tehnicianul şimleuanilor.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL