Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

05.02.2016 - 10:42

Ultimul meci din sezonul regulat pentru Volei Club Zalău

  Ultimul meci din sezonul regulat pentru Volei Club Zalău

A doua echipă a Zalăului are o misiune imposibilă pe terenul liderului CSU de Vest Timişoara, care în acest sezon a câştigat absolute toate partidele


              

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 Returul din liga secundă se pregăteşte deja de final, astfel că penultima rundă s-a consumat deja, la finalul săptămânii trecute.

 

În cele trei partide am înregistrat două rezultate mai interesante, astfel că liderul din CSU Vest Timişoara a pierdut primul punct din acest campionat. Mai apoi, este de lăudat succesul realizat de Volei Club Zalău, în faţa fruntaşei CSM Câmpia Turzii!  

 

După un şir de şase eşecuri consecutive, gruparea condusă de Gabriel Terheş a devenit “lanterna roşie”. Aceasta, deşi conducerea a tot căutat soluţii pentru a umple absenţele venite ca urmare a accidentărilor.

 

Revenirea a avut loc tocmai în faţa echipei de pe locul secund, care aspiră în fiecare an la primele poziţii.  Sâmbătă la amiază, la Sala Sporturilor, în faţa câtorva zeci de spectatori, Ovidiu Teuşan şi compania au încercat să se ridice la nivelul adversarei.

 

Oaspeţii au început, însă, mai motivaţi şi s-au aflat la conducere tot timpul. Conduşi din teren de antrenorul-jucător Dan Remeş (fost jucător la Clubul Sportiv Şcolar), clujenii s-au distanţat pe tabelă, dar zălăuanii au revenit extraordinar, câştigând 9 puncte la rând.

 

 

În cele din urmă, CSM Câmpia Turzii s-a impus în primul set. Începând din setul secund, meciul a fost parcă altul, în care Volei Club Zalău a fost “vioara întâi”, câştigând destul de uşor trei seturi la rând! Prin acest succes, a doua formaţie de volei a Zalăului şi-a luat la revedere de la fani, având în vedere că acesta a fost ultimul meci pe teren propriu din campionatul regulat.

 

În ultima etapă, sălăjenii vor juca pe terenul liderului CSU Vest Timişoara, formaţie care a câştigat toate partidele din acest campionat. Ca şi cum nu ar fi de ajuns, sălăjenii vor deplasa un lot restrâns din care vor lipsi două piese importante şi anume Ovidiu Teuşan şi Cristian Zaha.

 

 

În aceste condiţii, şansele sunt aproape nule, ceea ce înseamnă că CS Volei Club va termina returul pe locul 7. Va urma, însă, play-off-ul în care Zalăul va juca, în mari proporţii, cu adversara de sâmbătă, CSM Câmpia Turzii. Duelul se va desfăşura în sistemul două victorii din trei meciuri.  

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 522Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

pt.Joe - 07.02.2016 - 10:32

Pe Onicas il intereseaza numai scandalurile nu sportul in general.

Nume:

Joe - 06.02.2016 - 19:45

Macar trebuia un livescore sau ceva transmisiune de la meci. Rușine!! Avem meci acasă si nimic in presa! Rușine!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter