Connect with us

DIVERSE

Sportul Sălăjean, la un deceniu de activitate. Mesaje, gânduri şi urări, la ceas de aniversare


Cu ocazia împlinirii a 10 ani de existenţă, ziarul Sportul Sălăjean a primit urări şi mesaje de felicitare, de încurajare şi susţinere de la mulţi sportivi, antrenori, preşedinţi de club şi chiar de federaţie, colaboratori şi cititori, oameni politici şi primari, dar şi colegi din breaslă din judeţul Sălaj, dar şi de la ziarele importante de sport din România


 

        

Dragi prieteni!

Este întotdeauna o bucurie când, în zilele de astăzi atât de vitrege pentru presă, afli de o aniversare. Cei zece ani pe care îi marchează „Sportul Sălăjean” nu sunt mulţi, dar sunt suficienţi pentru a considera că ziariştii publicaţiei au ieşit din zona tatonărilor de debut şi au intrat în teritoriul cititorilor fideli. Eu personal şi Federaţia Română de Fotbal mulţumim publicaţiei pentru faptul că ne-a adus în atenţia publicului nu numai prin competiţiile sportive pe care le derulăm, dar şi prin proiectele strategice care au ca obiectiv repoziţionarea fenomenului fotbalistic din România. Sper să rămânem aproape în continuare şi vă urez mult succes pe mai departe!

Răzvan Burleanu, Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal

 

 

Vă urez <La Mulţi Ani>, putere de muncă întregii echipe Sportul Sălăjean şi să susţineţi şi în viitor handbalul românesc, cu la fel de multă tenacitate ca şi până acum!

Alexandru Dedu, Preşedintele Federaţiei Române de Handbal

 

  

Vă doresc o activitate prodigioasă şi să scrieţi articole cât mai pozitive despre voleiul românesc. Pe viitor să veniţi cu articole pozitive şi cu propuneri pentru îmbunătăţirea activităţii. Să aveţi parte de o activitate cât mai îndelungată şi fructuoasă pe segmentul voleibalistic. La mulţi ani!

Gheorghe Vişan, Preşedintele Federaţiei Române de Volei

 

 

 

“Sportul Sălăjean sărbătoreşte în această săptămână, zece ani de activitate. În 18 ianuarie 2006, iubitorii sportului din Sălaj au avut parte de primul număr al unui ziar destinat exclusiv evenimentelor sportive din judeţul nostru şi nu numai. Prin informatiile puse la dispoziţie celor interesaţi, atât prin platforma scrisă cât şi pe cea online, ziarul a devenit foarte căutat de toţi cei care doresc să afle noutăţiile din sportul sălăjean, dar şi cele mai importante ştiri naţionale, cu impact direct asupra aceluiaşi segment al publicului.

Nu de puţine ori, la deplasările prin ţară, am fost surprins să găsesc persoane din afara judeţului, chiar şi din afara sferei fotbalului, care aveau cunoştinţe asupra rezultatelor şi a evenimentelor sportive din Sălaj, aflate din ,,Sportul Sălăjean”.

Foarte puţini însă realizează că, în spatele acestor articole, ştiri, informări, relatări live-text, există o muncă enormă, de sacrificiu, din partea unui grup de oameni, care reuşesc să le prezinte pe platforma online şi în paginile ziarului. Asta şi în condiţiile în care, de regulă competiţiile sportive se desfăşoară în week-end, atunci când majoritatea oamenilor îşi petrec timpul liber prin diferite metode de relaxare, în timp ce angajaţii si colaboratorii ziarului trebuie să muncească pentru a le putea pune la dispoziţie cele mai proaspete informaţii!

Prin sacrificiile făcute, prin muncă si seriozitate, Sportul Sălăjean a devenit un cunoscut brand în presa locală şi naţională. Felicitări managerului Călin Onicaş si echipei sale! LA MULÅ¢I ANI, Sportul Sălăjean!

Ioan Onicaş, preşedinte Federaţia de Minifotbal din România

 

 

“Doresc un sincer <La mulţi ani> celor care au creat acest ziar, precum şi cititorilor săi. A fost primul ziar sportiv din Sălaj. Apreciez această publicaţie pentru echidistanţa de care a dat dovadă în toţi aceşti ani. Îmi doresc ca ziarul Sportul Sălăjean să fie cât mai apreciat de cititori iar numărul lor să fie în continuă creştere”.

Liviu CIUPE, vicepreşedinte Federaţia Română de Volei

 

  

V-am trimis un mesaj de încurajare la primul număr, şi din câte înţeleg, v-a mers bine. Vă trimit acum încă unul cu urarea: de a vă merge şi mai bine! La mulţi ani, Sportul Sălăjean. Să fiţi citiţi!.

Ovidiu Ioaniţoaia, fondatorul ziarului Sportul Românesc şi actualul director al ziarului Gazeta Sporturilor

 

 

 

”În numele Gazetei Sporturilor, urez Sportului Sălăjean să rămână ataşat credinţei comune pe care noi, ziariştii, o avem împreună cu publicul: sportul este educaţie şi este promovarea meritocraţiei. Asta a făcut Sportul Sălăjean în cei 10 ani de existenţă şi asta şi-a propus în continuare. Aşa cum spunea Mircea Lucescu, sportul ne învaţă că speranţa moare ultima, iar când moare speranţa rămâne pasiunea. La mulţi ani!”

Cătălin TOLONTAN, redactor-şef Gazeta Sporturilor

 

Ca şi majoritatea cititorilor de presă sportivă din România, am constatat şi eu cu tristeţe că transmiterea corectă de informaţii din toate domeniile sportive este treptat înlocuită cu  furnizarea de ştiri din lumea mondenă ce vizează în general subiecte de can can.

În acest peisaj mediatic nu pot să nu recunosc, poate chiar cu subiectivitate, că  Sportul Salajean are o ţinută aparte, care contrastează cu alte publicaţii de profil.

Spun acest lucru, deoarece prin informaţiile transmise,  acest ziar reuşeşte să redea în timp util orice ştire  din toate domeniile  sportive  practicate  pe teritoriul judeţului şi nu numai.

De asemenea, am constatat cu surprindere şi bucurie că ştiri având ca subiect Echipele Nationale,  sau chiar sporturi mai puţin cunoscute în România sunt tot mai prezente în paginile ziarului. Toate aceste lucruri mă fac să fiu optimist în ceea ce priveşte evoluţia presei din România şi doresc acestui ziar la împlinirea a 10 ani de existenţă doar " viaţă lungă ",  în acelaşi stil profesionist şi sper ca în anii ce vin să devină şi o publicaţie cu arie de acoperire cât mai mare. Şi ca să detaliez puţin  subiectivismul,  pot să afirm că această publicaţie mă face să mă simt mândru că sunt sălăjean la origini şi că-l citesc cu plăcere atât acasă la mine la Cluj cât şi în Jibou când vin la casa părintească !

Alin CIOBAN, Membru în Comitetul Executiv al FRF şi Preşedinte Executiv Olimpia Cluj-Napoca

 

 

La aniversarea a 10 ani de existenţă a ziarului Sportul Sălăjean, le doresc colegilor de breaslă din Sălaj să aibă încredere că presa va deveni mai puternică. Trebuie doar ca fiecare dintre noi să fie mai curios, mai bine documentat şi mai dornic să schimbe lucrurile în bine.

La mulţi ani şi multă baftă!

Costin Ştucan, redactor-şef ProSport

 

 

Ziarul îşi propune să informeze iubitorii de sport din Sălaj despre evenimente din toate ramurile sportive ale judeţului. Sportul Salăjean şi-a făcut un obicei din a prezenta şi comunităţile locale, cu infrastructura pentru sport şi dinamica în susţinerea diverselor ramuri sportive. Caracterul de săptămânal al publicaţiei le-a oferit posibilitatea să încerce să facă şi analize legate de compeţiile sportive la care participă atleţii sălăjeni. Pentru presa sportivă tipărită, e o performanţă să rezişti pe piaţă un deceniu. Ar fi bine ca rezultatele sportive viitoare să susţină şi presa specializată pe acest domeniu.

La mulţi ani, Sportul Sălăjean!

 Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj

 

 

Ziarul Sportul Sălăjean a reprezentat o constantă a ultimilor 10 ani pentru sportivi, precum şi pentru cei care iubesc sportul. În cea din urmă categorie mă încadrez şi eu şi, tocmai de aceea, am citit cu plăcere aproape fiecare ediţie a ziarului dumneavoastră. Dincolo de relatarea exhaustivă a competiţiilor sportive, promovarea sportului de masă şi a  nevoii de fair-play, au făcut ca Sportul Sălăjean să devină o lectură aproape obligatorie, dar extrem de plăcută, atât pentru cei implicaţi direct în viaţa sportivă, cât şi pentru suporteri. La cât mai multe ediţii ziarului Sportului Sălăjean şi „La mulţi ani!” jurnaliştilor, sportivilor şi cititorilor dumneavoastră.

Lucian Bode, deputat PNL Sălaj

 

 

Vreme de 10 de ani, ziarul Sportul Sălăjean a fost alături de sălăjeni şi zălăuani, în special, la toate bucuriile sau momentele de cumpănă  pe care ni le-au oferit sportivii şi echipele din Sălaj. Am trăit împreună satisfacţia câştigării unor titluri de campioni sau prin emoţiile unor jocuri din cupele europene, ne-am premiat sportivii de elită, care au promovat, şi promovează încă, spre bucuria noastră, o imagine pozitivă a judeţului şi a municipiului. Iar ultimul deceniu al vieţii sportive din Sălaj s-a regăsit în paginile ziarului Sportului Sălăjean. În calitate de iubitor sincer al sportului, vă felicit pentru această performanţă şi vă doresc putere de muncă şi la cât mai multe ediţii!

Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău

 

 

“Urăm Sportului Sălăjean la mulţi ani din partea şimleuanilor. Cred că la început a fost un act de curaj să deschizi un ziar strict pe sport într-un judeţ relativ mic şi de aceea consider că cei care au făcut acest pas au fost cu adevărat aplecaţi spre fenomenul sportiv. Sper ca ziarul să rămână obiectiv şi să reflecte aşa cum trebuie tot ce înseamnă activitate sportivă în judeţul Sălaj”.

Septimiu Cătălin Å¢urcaş, primarul oraşului Şimleu

 

 

În acest moment festiv în care sărbătoriţi împlinirea a 10 ani de existenţă, doresc să vă felicit pentru întreaga activitate pe care aţi desfăşurat-o în această perioadă. La mulţi ani redacţiei „Sportul Sălăjean”!

VARGA Andrei, primarul oraşului Cehu Silvaniei

 

Sportul este astăzi mai important ca oricând, într-o societate în care se face din ce în mai puţină mişcare. De aceea, trebuie să avem în vedere toate căile prin care putem determina oamenii să facă sport, încă de la vârste fragede, pentru că orice activitate fizică înseamnă sănătate. Ca senator în Parlamentul României, am încurajat şi încurajez în continuare orice iniţiativă legislativă ce susţine dezvoltarea sportului în ţara noastră. Pe de altă parte, cred că în sport nu trebuie să existe diferenţe între etnii, ci doar criterii legate de performanţă, aşa cum se poate constata şi în Sălaj. Pe plan local, existenţa unui ziar săptămânal care să prezinte şi să promoveze toate ramurile sportive este benefică şi ne poate face pe noi, cititorii, să ne gândim nu doar la performanţele sportive ale altora, ci şi la a ne îndrepta noi înşine către un sport, oricare ar fi acesta. De 10 ani, Sportul Sălăjean ne informează săptămânal despre tot ceea ce înseamnă sportul din Sălaj şi, ceea ce apreciez la această publicaţie, e faptul că încearcă şi reuşeşte să prezinte nu doar sporturile de echipă reprezentative în judeţul nostru, handbalul şi voleiul, ci şi alte ramuri sportive, precum oină, karate, tenis de masă, tenis de câmp şi multe altele. La aniversarea a 10 ani de existenţă urez întregului colectiv de jurnalişti de la Sportul Sălăjean şi celui care a crezut în ideea unui ziar local de sport, Călin Onicaş, un sincer şi călduros “La mulţi ani!” şi cât mai multe articole reuşite în anii ce urmează.

Vegh Alexandru, senator UDMR        

 

Cred că în cei 10 ani de activitate ziarul "Sportul Sălăjean" a reuşit să mediatizeze foarte bine toate evenimentele sportive desfăşurate în judeţul Sălaj de către sportivii sălăjeni, rezultate obţinute în competiţiile naţionale şi internaţionale. Personal, m-am simţit susţinută de săptămânalul sportiv din Sălaj, care mi-a apreciat rezultatele, mi-a urmărit evoluţia performanţelor şi a consemnat corect şi obiectiv în paginile sale succesele sau insuccesele pe plan sportiv. Apreciez activitatea redactorilor care în aceşti ani s-au ocupat de rubrica ce a vizat atletismul şi le sugerez ca pe viitor să consemneze mai multe aspecte ce ţin de pregătirea pentru competiţii (şi nu doar concursul în sine) pentru că peste 90% din activitatea unui sportiv de performanţă este legată de perioadele pregătitoare şi precompetiţionale, timp în care el are mare nevoie de susţinere psihică, de încurajări, aprecieri şi suportul motivaţional.

 La mulţi ani ziarului Sportul Sălăjean!

Multe împliniri şi satisfacţii!

Cu deosebită stimă, Paula Todoran

 

 

Ziarul Sportul Sălăjean este important pentru toţi sportivii din judeţ, în special pentru cei de la CSM Zalău, club pe care îl reprezint. Sportul Sălăjean a fost în cei 10 ani alături de sport şi a promovat atât sportivii şi implicit rezultatele lor. Vă mulţumim pe această cale şi vă urăm un călduros

 „La mulţi ani”!

Silviu MUREŞAN, director executiv CSM Zalău şi vicepreşedinte Federaţia Română de Box

 

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la înfiinţarea ziarului SPORTUL SÄ‚LÄ‚JEAN, vă urăm “LA MULÅ¢I ANI” şi mult succes în activitate.

Ioan Marius HOSU, colaborator

 

În numele meu şi al firmei Euro-Glia vreau să vă felicit pentru împlinirea frumoasei vârste de 10 ani a ziarului de sport al judeţului Sălaj. Pot să declar că am aşteptat cu mare interes acum 10 ani naşterea "Sportului Sălăjean", ziar la care atât direct cât şi indirect am participat şi eu. Am trăit împreună succesele echipei de minifotbal Euro-Glia dar şi al echipei fanion a comunei Nuşfalău, CS Barcău. Trăim într-o lume în care presa scrisă e pe cale de dispariţie în favoarea celei online, dar ziarul "Sportul Sălăjean" a demonstrat că presa scrisă are viitor. Vă urez mult succes în viitor să puteţi relata cât mai multe succese ale sportului din judeţul nostru şi nu numai!

Cu respect, Osz Andras – un cititor fidel

 

 

Cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate în sportul sălăjean, doresc să vă urez un sincer “La mulţi ani”! Să aveţi cât mai multe apariţii, iar pentru noi sportivii cât mai multe performanţe notabile pe care să le sărbătorim împreună!

Adrian Feher, CS Volei Municipal Zalău

 

 

 

Consider faptul că, apariţia în peisajul mass-media locală a săptămânalului “Sportul Sălăjean” la începutul anului 2006 a avut un impact puternic, un impact pozitiv asupra comunităţii locale în domeniul sportului,  atât pentru sportul de performanţă, cât şi pentru sportul de masă.

Ziarul “Sportul Sălăjean” a devenit, odată cu trecerea anilor, dintr-un brand local, unul regional şi mai apoi un brand naţional, care a promovat în presa de specialitate toate ramurile şi disciplinele sportive importante.

În acest context, trebuie subliniat curajul, ambiţia şi determinarea avută la începutul anului 2006 de domnul Călin Onicaş, omul care la acea vreme a avut ingenioasa şi inedita idee de a înfiinţa, de a elabora şi de a tipări un astfel de ziar la nivel de judeţ.

Până la urmă, ideea domnului Călin Onicaş, fost ziarist la “Magazin Sălăjean”,  s-a dovedit a fi una câştigătoare, deşi la acea vreme existau reticenţe în privinţa şanselor de succes a unui săptămânal sportiv la nivel de judeţ, în primul rând din lipsa resurselor umane, logistice şi de ce nu, chiar financiare.

Făcând o paralelă cu alte judeţe, chiar şi cu cele limitrofe, cred că presa de specialitate din judeţul Sălaj este mult superioară celorlalte judeţe, iar în special pe partea de sport, este mult mai dezvoltată şi mai vastă decât presa sportivă a altor judeţe.

În ultimii 5 ani de când sunt la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj, pot spune faptul că am avut o colaborare foarte bună cu “Sportul Sălăjean”, colaborare şi parteneriat care a implicat din partea ziarului “Sportul Sălăjean” o promovare în mass-media locală a competiţiilor şi acţiunilor sportive pe care le organizăm.

Doresc, pe această cale, să mulţumesc partenerului nostru “Sportul Sălăjean” pentru faptul că a promovat şi a popularizat cu succes, atât în săptămânalul “Sportul Sălăjean”, cât şi pe web site-ul www.sportulsalajean.ro  toate acţiunile şi competiţiile sportive, precum şi acţiunile de tineret pe care DJST Sălaj le-a organizat în ultimii ani. Trebuie să remarc faptul că, în ultimii ani, web site-ul www.sportulsalajean.ro a devenit unul dintre cele mai importante portaluri de ştiri sportive din judeţul Sălaj şi chiar din România.

Având în vedere faptul că, în luna ianuarie 2016, “Sportul Sălăjean” împlineşte 10 ani de la tipărirea primul număr al ziarului, mie nu-mi rămâne decât să felicit întreaga echipă redacţională pentru activitatea şi munca depusă şi să-i urez succes pentru a promova şi a populariza în continuare sportul în mass-media locală, regională si naţională.

Adrian Fărcaş, Director executiv DJST Sălaj

 

Sportul Sălăjean a demonstrat, mai ales prin managerul Călin Onicaş, că povestea sportului, fie el şi judeţean, are public, de multe ori peste prestaţiile sportivilor. Îi felicit pe toţi cei care au trudit şi trudesc la povestea jurnalistică a sportului sălăjean, în frunte cu cei pe care îi sărbătorim acum. Îndemn în continuare la echilibru şi profesionalism, pentru că altfel nu se poate. Până când o să avem un Messi în fotbalul sălăjean sau o Cristina Neagu în handbalul de la poalele tocitului Meseş, avem speranţe că se vor construi ceva Tolontani şi prin sportul cu iz de pălincă de prune. Călin, ai legătura: La mulţi ani!

Daniel Săuca, preşedintele Asociaţiei Jurnaliştilor din Sălaj

 

Felicitări şi mult succes în continuare acestui minunat colectiv redacţional condus de prietenul şi colegul nostru, Călin Onicaş. Sportul Sălăjean este o prezenţă activă şi profesionistă în spaţiul publicistic transilvănean şi implicit al României. Tineţi-o tot aşa, dragi colegi. La mulţi ani!

Ioan Vasile Vanea, redactor sportiv – Radio România Cluj

 

Felicit pe domnul Călin Onicaş pentru profesionalismul de care a dat dovadă în toţi aceşti ani! Citesc de fiecare dată cu plăcere publicaţia, mai ales că se regăsesc toate tipurile de sport, nu doar cele de masă. Vă mulţumesc pentru că de fiecare dată aţi fost alături de Clubul Sportiv Terra Kid. Vă doresc ca pe viitor să fiţi la fel de buni ca şi până acum!

Călin MARINCAŞ, campion mondial la karate tradiţional

 

Cu acestă ocazie vă doresc să promovaţi sportul sălăjean într-o manieră constructivă şi să aveţi cât mai multe ediţii în continuare! Succes în continuare şi la mulţi ani!

Daniel Sabău, preşedinte AJF SÄ‚laj

 

Publicaţie acum notorie, Sportul Sălăjean cultivă de zece ani prietenia cu sălăjenii prin satisfacerea uneia dintre cele mai importante nevoi, de a informa despre performanţele dintr-un domeniu de care toată lumea este aproape, fie că priveşte fenomenul din tribune sau din arena sportivă.

Am urmărit cu ochi critic evoluţia ziarului de sport al judeţului dintr-un reflex profesional şi constatarea este că informarea este exhaustivă, că informaţiile sunt culese şi redate de oameni cunoscători şi dedicaţi; altfel spus, totul este făcut cu profesionalism.

De fapt, şi în presă, ca în orice domeniu, recunoaşterea vine din partea publicului larg, iar Sportul Sălăjean a cucerit prin conţinut. Poate puţini sălăjeni ştiu că Sportul Sălăjean se bucură de o recunoaştere importantă şi în afara graniţelor judeţului şi se regăseşte în topul publicaţiilor sportive din ţară.

 Daniel Munteanu, redactor-şef Graiul Sălajului

 

 

Pe zi ce trece, ziarul Sportul Sălăjean este tot mai interesant şi mai bun pentru iubitorii sportului din judeţul Sălaj. Consider că ziarul trebuie să îşi continue activitatea fiindcă este foarte important în tot ceea ce înseamnă sport. Urez mult succes redacţiei, multă obiectivitate, iar cititorii să aibă parte de toate informaţiile care pot apărea în materie de sport. Ziarul trebuie susţinut din toate punctele de vedere.

Călin Bereschi, primarul comunei Mirşid

 

 

Într-un peisaj media în care ritmul derulării evenimentelor este mai alert decât ne-am fi putut imagina vreodată, în care ştirea se oferă cititorului în timp ce se petrece, în care „timpul real” este cel care dictează deschiderea jurnalului de ştiri, săptămânalelor le rămâne o singură alternativă: să fie foarte bune pentru a putea rezista pe piaţă, într-o bătălie dificilă şi uneori nedreaptă. Ce înseamnă să fii foarte bun? Înseamnă să vii mereu cu altceva, să fii cu un pas înaintea concurenţei, să te detaşezi prin eleganţă şi profesionalism, să faci materiale si cronici nobile de sinteză şi analiză, să nu faci rabat de la calitate. În limbaj jurnalistic s-ar spune: să scrii materiale „de citit”, materiale care nu se perimează, care se reţin, care provoacă emoţie, admiraţie şi – uneori – indignare. Acum zece ani, Sportul Salajean şi-a conturat o reţetă de succes de la care nu abdică. Faptul că a ajuns la un deceniu de activitate este un semn că în media încă se mai poate rezista prin eleganţă, munca si daruire. www.sportulsalajean.ro este platforma de informaţie şi entertainment dedicată fanilor sportului din Sălaj şi nu numai, care a reuşit constant să inoveze în mass-media sportivă. La mulţi ani, Sportul Sălăjean!

Florin Morar, profesor informatică Colegiul National “Silvania” Zalău

 

 

Am fost unul din colaboratorii ziarului Sportul Sălăjean încă de la primele apariţii, când ziarul apărea ca şi supliment. Am văzut cum a crescut şi s-a dezvoltat şi mă bucură faptul că într-un fel sau altul mi-am adus şi eu contribuţia la ascensiunea ziarului. În calitate de fost colaborator şi actual profesor în cadrul catedrei de atletism a Clubului Sportiv Şcolar, doresc să vă urez viaţă lungă şi multă obiectivitate.

La Mulţi Ani!

Monel SABOU

 

În calitate de director al C.S.S Zalău vă adresez sincere felicitări cu ocazia împlinirii a 10 ani de existenţă. Publicaţia dumneavoastră s-a remarcat, în tot acest timp, prin corectitudine, obiectivitate şi promptitudine în prezentarea subiectelor de interes sportiv la nivelul municipiului şi al judeţului Sălaj. Prin intermediul dumneavoastră, activitatea Clubului Sportiv, la nivel naţional şi internaţional, a fost adusă la cunoştinţă publicului larg cu profesionalism şi de aceea cred că sunt în asentimentul cadrelor didactice, a antrenorilor şi colegilor de la C.S.S Zalau şi vă felicit pentru activitatea dumneavoastră susţinută şi vă urez un sincer "La mulţi ani!"

    Cu respect şi consideraţie,

    Dorian Horaţiu Faur, Director CSS  Zalău

 

 

Sportul Sălăjean este un ziar foarte util şi citit din judeţul Sălaj. Mă bucur că regăsesc printre paginile ziarului informaţii relevante despre ramurile sportive din judeţ. Apreciez faptul că sunt şi câteva pagini dedicate minifotbalului. La mulţi ani, Sportul Sălăjean!

Mihai Gaidoş, jucător la echipa de minifotbal Autoland Hosu

 

Este benefic ziarul Sportul Sălăjean pentru mişcarea sportivă din Sălaj. În toţi aceşti ani aţi fost alături de sportivii sălăjeni, atât în momente dificile cât şi în cele de bucurie.

 La mulţi ani!

Ioan LASLO, preşedinte CS Gold GYM Şimleu

 

Vă doresc mult succes în activitate! Sper să reuşiţi să informaţi oamenii corect şi să păstraţi o echidistanţă fată de partidele politice şi faţă de politicieni.

La mulţi ani!

Boncidai Csaba, primarul comunei Pericei

 

 

La mulţi ani ziarului şi felicitări redacţiei pentru devotamentul faţă de sportul sălăjean şi pentru promovarea săptămânală a sportivilor care aduc prestigiu judeţului. Clubul sportiv Terra Kid vă multumeşte pentru susţinerea sportului de performanţă!

Iulia Cliţan

 

Clubul Sportiv Dacica-Wien , transmite  LA MULÅ¢I ANI redacţiei Sportul Sălăjean pentru cei 10 ani de actvitate şi la cât mai multe apariţii! Mulţumim în mod special managerului redacţiei, domnului Călin Onicaş, care cu profesionalism şi sensibilitate, printr-un articol de prezentare a clubului, a ajuns şi la sufletul românilor din Austria, cu interviul acordat tot de un sălăjean domnul Marton Gombos, care este şi antrenor secund şi de portari al echipei de fotbal! Zece ani de activitate! Se spune că este uşor să ajungi în vârf, dar este mai greu să te menţii acolo! Domnule Onicaş, vă adresez felicitări pentru ce aţi făcut pentru sportul românesc, pentru media şi pentru România, dar şi pentru cei din diasporă! Mult succes în continuare şi să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă!

 Silviu Ciubotaru, preşedinte CS Dacica Viena

 

 

În primul rând salut împlinirea unui deceniu de activitate şi doresc să vă transmit să fiţi cât mai aproape de fenomenele sportive. Să aveţi putere de muncă şi să relataţi obiectiv ca şi până acum toate evenimentele sportive. Doresc întregului colectiv redacţional un an mai bun, mai fructuos şi mai eficace.

Leo MOGA, secretar AJF Sălaj

 

La mulţi ani şi tot ce vă doriţi, în acest moment aniversar. Succese depline!

 La mulţi ani!

Liviu UNGURUŞAN, preşedinte CS Alfa Zalău

 

Felicitări pentru aceşti 10 ani împliniţi de la înfiinţarea ziarului Sportul Sălăjean şi tuturor celor care şi-au adus contribuţia în aceşti ani, în special lui Călin Onicaş, care împreună cu echipa au făcut cel mai bun ziar de sport din Sălaj şi nu numai. Eu sunt de 12 ani stabilit în SUA, dar urmăresc cu plăcere acest ziar sportiv cu toate că sunt la mare distanţă de meleagurile unde am copilărit. Vă doresc în continuare la toată echipa  din redacţia ziarului, sănătate multă si mulţi ani prosperi.

La Mulţi Ani!

Vasile Ardelean, fost atlet de performanţă la CSM Armătura Zalău

 

Apreciez faptul că în judeţ există o publicaţie specializată pe sport. Felicit activitatea desfăşurată de colectivul redacţiei şi le doresc mult succes pe mai departe. În ceea ce mă priveşte, ca şi promotor al sportului, în special al tenisului, consider că vom avea în continuare o colaborare bună. La mulţi ani şi cât mai multe numere.

profesor Ioan Leitan, un cititor fidel al ziarului

 

 

Le mulţumesc celor de la ziar pentru activitatea pe care o desfăşoară. Doresc să prindă 1000 de ani, atât echipa redacţională, cât şi ziarul Sportul Sălăjean . La mulţi ani!

Călin Pop, profesor CSS Zalău

 

La cât mai multe apariţii în continuare. O susţinere pozitivă pentru sportivii şi antrenorii din Sălaj, în special pentru cei din handbal.

 La mulţi ani!

Valeria MOTOGNA, fosta handbalistă de mare performanţă

 

Azi, când ziarul „Sportul Sălăjean” împlineşte 10 ani de activitate doresc să vă transmit să aveţi longevitate în activitate şi să daţi dovadă de  profesionalism în continuare la fel ca până acum!

La mulţi ani!

Florin POP, conducătorul echipei Dia Guard Divino

 

La multi ani Sportul Sălăjean pentru cei 10 ani de activitate! Vă urez cât mai multe împliniri, susţinători şi să faceţi cât mai mult sport, să fiţi mai sănătoşi şi împreună vă aştept cu drag la sală şi antrenamente! Mulţumesc că existaţi!

Adelina Raluca Vlaicu, “prinţesa războinică” a Zalăului

 

 

La împlinirea celor 10 ani de zile, vă doresc să aveţi o viaţă cât mai lungă. Să fiţi acelaşi ziar echidistant în relaţia cu lumea sportivă. Personal am avut o colaborare bună de-a lungul timpului, de aceea doresc să urez multă putere de muncă atât conducerii ziarului, dar şi angajaţilor.

antrenor Marius Paşca

 

 

La împlinirea celor 10 ani, doresc să vă adresez multă putere de muncă în continuare pentru a promova asiduu toate tipurile de sport! De-a lungul anilor am avut o colaborare strânsă, ceea ce îmi doresc să se întâmple şi în viitor.

La mulţi ani şi la cât mai multe ediţii!

Petru SATMARI, primarul comunei Ileanda

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE