Connect with us

FOTBAL

EXCLUSIV: Primul transfer al iernii la FC Zalău

Gruparea de sub Meseş a ajuns la o înţelegere cu Andrei Teglaş, cel care va reveni în tabăra “alb-albastră” după ce în ultimii ani a evoluat la Luceafărul Bălan 

 
 
Lucrurile încep se se mişte în bine la FC Zalău, iar în zilele următoare va avea loc şi reunirea lotului în vederea pregătirii returului. Chiar dacă situaţia financiară va fi în continuare delicată având în vedere că datoriile clubului au fost reeşalonate, conducerea încearcă să îşi formeze un lot mai bun pentru a doua parte de campionat, însă în limita posibilităţilor.
 
Oficialii grupării de sub Meseş au în plan să transfere doar jucători din zona, fără mari pretenţii financiare, iar Andrei Teglaş se pare că este o soluţie. “Este un jucător care ne poate ajuta în retur, mai ales că are experienţă în Liga a III-a. Deja am semnat un acord cu jucătorul”, a declarat preşedintele Ioan Morar.
 
Să mai spunem că Andrei Teglaş a mai evoluat la FC Zalău în perioada 2010 – 2013, iar în ultimii doi ani a jucat pentru Luceafărul Bălan, formaţie cu care în vara trecută a promovat în Liga a III-a.
 
 
 
 
Mai multe amănunte în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL