Connect with us

VOLEI

Şoc pe litoral: Tomis Constanţa s-a retras şi din campionat!


După ce săptămâna trecută, campioana României a renunţat la Liga Campionilor, oficialii de la malul Mării Negre au anunţat Federaţia Română de Volei că echipa nu va mai continua nici în competiţiile interne


 

Voleiul masculin românesc a pierdut un mare brand, după ce Tomis Constanţa s-a retras din competiţiile interne. Ca urmare a problemelor financiare cu care campioana României se confruntă încă de la finele sezonului trecut, oficialii de la malul Mării Negre au înştiinţat Federaţia Română de Volei că echipa nu îşi va mai putea continua activitatea. Astfel, Tomis devine o amintire, iar din retur, echipa nu va mai continua în campionat şi Cupa României. Asta după ce săptămâna trecută, campioana României s-a retras şi din Liga Campionilor.

 
„Problemele financiare nu îşi mai pot găsi o rezolvare care să permită continuarea activităţii clubului, astfel că suntem nevoiţi să ne retragem şi din întrecerile interne, campionat şi Cupa României, după ce am renunţat şi la participarea în Liga Campionilor. Am anunţat, oficial, Federaţia Română de Volei despre această decizie”, a declarat Serhan Cadâr, directorul executiv al CVM Tomis.
 
 
Echipele care urmau să joace în retur cu Tomis vor câştiga cu 3 – 0 la “masa verde”, în timp ce în Cupa României, “U” Cluj se va califica direct în semifinale, având în vedere că duelul din sferturi cu campioana României nu va mai avea loc. 
 
 
Sursa: telegrafonline.ro

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in VOLEI