Connect with us

FOTBAL

Dan Gavrilescu si Cosmin Iuhas, exclusi din lot!?

 

Esecul suferit in prima partida oficiala a anului, cu Dacia Mioveni, se pare ca a lasat rani adanci, nu numai in sufletele suporterilor, ci si ale conducerii. Astfel, dupa o analiza mai atenta a jocului, inclusiv o vizionare video, s-a constatat ca unii dintre jucatori au avut o evolutie foarte palida, in neconcordanta cu potentialul lor. Astfel, nu putea fi trecuta cu vederea evolutia lui Cosmin Iuhas, care a fost coautor la primele doua goluri: la primul l-a faultat in careu pe Boroiban, iar la al doilea a trimis neglijent o pasa spre propriul portar. De asemenea, despre Gavrilescu s-a spus ca a fost singurul care a iesit de pe teren cu tricoul curat!? Sigur, pentru conducerea simleuana a fost greu sa faca acuze oficiale, daca nu au existat probe.

 Urmarea a fost, insa, aceea ca jucatorii Dan Gavrilescu si Cosmin Iuhas au fost indepartati din lot. Sigur, a surprins decizia, cu atat mai mult cu cat Iuhas era la primul meci oficial sub culorile Silvaniei, dupa revenirea de la “U” Cluj, in timp ce Gavrilescu era considerat spiritul echipei si liderul din vestiar. Ca sa nu mai spunem ca cei doi erau chiar fostul si actualul capitan de echipa ai “alb-albastrilor!” Cum Gavrilescu se afla sub contract cu FC Silvania, conducerea a luat decizia de a-l imprumuta pana in vara la Luceafarul Oradea, echipa cu care simleuanii au un protocol de colaborare.

La cateva zile distanta dupa deciziile luate, apele s-au mai linistit sub Magura. Oficialii clubului neaga cele intamplate si chiar spun ca Iuhas va reveni la antrenamente. “Iuhas a fost invoit pentru cateva zile, din cauza unor probleme personale si a unei accidentari, dar il astept la Simleu spre final de saptamana. Din cate stiu, Gavrilescu a plecat la Luceafarul, deoarece oradenii aveau nevoie de un atacant, care sa-i ajute sa se salveze de la retrogradare”, ne-a marturisit Dacian Nastai.

La randul sau, Cosmin Iuhas (foto dreapta) a evitat sa vorbeasca despre schimbul de replici avut cu oficialii Simleului, mentionand: “Am ceva probleme familiale si de sanatate, dar voi reveni la Simleu”. Dan Gavrilescu (foto stanga) recunoaste ca s-a vorbit la Simleu despre faptul ca unii jucatori nu si-au aparut corect sansele, dar lui nu i s-a transmis nimic oficial. “Am inteles ca unii baieti au fost suspectati, intre care eu, Iuhas si Danila, dar mie personal nu mi-a reprosat nimeni, nimic, iar eu ma consider curat 100%. Am inteles ca a avut loc si o discutie aprinsa intre Iuhas si Dacian Nastai. Eu am plecat la Oradea, la insistentele presedintelui Gavrila Galea, care a spus ca are nevoie de mine la Luceafarul”, a punctat Gavrilescu, aflat deja in pregatiri cu bihorenii. Noua nu ne ramane decat sa speram ca toate discutiile sunt constructive si asteptam primul succes al anului pentru FC Silvania, care suntem siguri ca va linisti spiritele.                      Calin ONICAS

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL