Connect with us

ALTE SPORTURI

“Cupa Lyceum” a ajuns la final

Una dintre cele mai renumite competiţii sportive dintre liceele din Sălaj a ajuns deja la a XII-a ediţie

 
 
Şi în acest an, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a respectat tradiţia şi a organizat cea de-a XXII-a ediţie a "Cupei Lyceum". Astfel, pe durata 10 noiembrie  – 26 noiembrie, liceele din judeţul Sălaj au fost angrenate într-o competiţie acerbă la trei discipline, este vorba despre baschet, volei şi handbal, atât la fete, cât şi la băieţi. În total au participat 29 de echipe, 12 de fete şi 17 de băieţi.
 
Întrecerile din competiţie au demonstrat dorinţa de mişcare a elevilor, precum şi dorinţa de competitivitate a profesorilor din instituţiile de învăţământ liceal din judeţul nostru. Evenimentul nu ar fi fost posibil fără sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret în colaborare cu Inspectoratul Judeţean Şcolar, care au asigurat, prin intermediul conducerilor unităţilor de învăţământ, locaţiile de desfăşurare ale meciurilor. La final, primele trei clasate la fiecare probă au fost răsplătite cu premii de către Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Sălaj, ce au constat în cupe şi diplome.
 
 
Chiar dacă sportul este în suferinţă la nivel de şcoli şi licee, iată că aceste concursuri scot la iveală elevi care iubesc sportul. Poate tocmai de aceea ar fi trebuit ca astfel de întreceri să fie mai dese sau chiar să se organizeze campionate judeţene pe durata anului şcolar, iar câştigătoarele să aibă continuitate la nivel naţional.
 
Mai mullte amănunte despre acest subiect şi rezultatele competiţiei le găseşti în ziarul Sportul Sălăjean din 3 decembrie!

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI