Connect with us

HANDBAL

HC Zalău în mare pană de idei în meciul cu HCM Râmnicu Vâlcea


Gruparea de la poalele Meseşului s-a văzut învinsă categoric de gruparea din Vâcea, în ultimul meci de acasă din acest an


 

HC Zalău şi-a fost propusă să câştige ultimele meciurile pe teren propriu, însă, HCM Râmnicu Vâlcea i-a stricat planurile. Janina Luca şi fetele au venit montate la poalele Meseşului şi cu dorinţa arzătoare de o obţine cele trei puncte puse în joc. Ce-i drept, fetele antrenate de Constantin au început ca din puşcă meciul, iar după câteva minute tabela indica un avans considerabil pentru Vâcea.

 

Echipa antrenată de Gheorghe Tadici a încerat să revină şi să se apropie de formaţia oaspete, însă, orice schemă folosea nu funcţiona. Într-adevăr, HCM Râmnicu Vâlcea a jucat agresiv în apărare, iar în atac, Ani Senocico a fost de neoprit. În schimb, la Zalău, Claudia Constantinescu a prins o zi proastă şi a fost inexistentă. Probabil că oboseala din meciul trecut cu U Cluj s-a resimţit, iar titularele nu au apucat să îşi refacă forţele. Până la pauză, echipa gazdă a mai redus din diferenţă şi s-a apropiat la două goluri de Vâlcea, fapt pentru care suporterii veniţi în număr mare la meci sperau la victorie.

 

Întoarse de la vestiare, Carmina Bădiţă şi fetele şi-au continuat foarma bună şi nu au lăsat Zalău să se apropie ameninţător. Ce-i drept, echipa de la poalele Meseşului nu a condus deloc în acest meci, însă în ultimele 10 minute suporterii zălăuani sperau la o minune. Anumite decizii ale arbitrilor, şi un gol din 7 m mult criticat a făcut ca Zalăul să îşi piardă concentrarea, deşi Diana Puiu, Roxana Rob şi golghetera meciului Andrada Trif au încercat să îşi facă treaba până la capăt. Însă, formaţia din Vâlcea a avut şi ea parte de susţinători, care au venit în număr mare la sală, şi practic au împins echipa de la spate spre victorie.

 

În cele din urmă, HCM Râmnicu Vâlcea s-a impus la o diferenţă de trei goluri şi a acumulat 15 puncte în clasament şi se regăseşte pe locul 9. În schimb, HC Zalău a coborât până pe locul şase, iar ultima etapă din tur se arată a fi una extrem de dificilă, la Braşov, formaţie care se regăseşte pe locul patru în campionat.

 

 

HC Zalău – HCM Râmnicu Vâlcea 23 – 26 (10 – 12)

 

HC Zalău: Ana Maria Inculeţ, Diana Diaconu, Adina Mureşan – Andrada Trif – 9 goluri, Diana Puiu – 4, Roxana Rob – 4, Claudia Constantinescu – 3, Larisa Tamaş – 2,  Valentina Bardac – 1, Adina Cârligeanu, Andrada Pop, Florina Å¢urcaş, Georgiana Bazon, Sabine Klimek, Teodora Bloj şi Anca Onicaş. Antrenori: Gheorghe Tadici (principal) şi Elena Tadici (secund)

 

HCM Râmnicu Vâlcea: Cristina Sântămărean, Andreea Smedescu-Băbeanu, Maria Craiu – Daria Ilina 6 goluri, Mihaela Ani-Senocico – 6, Andreea Adespi 4, Maria Simion – 4, Janina Luca – 3, Elena Stoicănescu – 3, Daniela Vălean, Diana Predoi, Carmina Bădiţă, Roxana Cherescu şi Manuela Manda. Antrenor: Ştefan Constantin

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. suporter

  15 November 2015 at 16:14

  daca la noi Constantinescu are o problema se alege praful. Nimeni nu este capabil sa mai ameninte poarta.Puiu nu stie ca handbalul se joaca in 7 nu este tenis, singura Trif ce a fost la inaltime. A mai iesit in evidenta Gheorghe cu asezarea in teren ,,, no coment…

 2. pro suporter

  15 November 2015 at 16:22

  asa este. Nu am mai vazut-o pe Constantinescu in inter stanga unde se insista cu tenismena de PUIU. Ce sa faci cu Bloj TAMAS Klimeca Carligeanu. De ce nu LAZAR este stangace. Ce faci profesore

 3. Lia

  15 November 2015 at 16:59

  Cateva vedetr rasuflate si rezerve degeaba,cu echipament pe ele (Bazon,Carligeanu,Klimec,Ctatinescu,Bloj ( epava intruchipata cu semne intre picioare….), penibila,portari jaf-degeaba. Tadici e de ,,.…vina ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL