Connect with us

ARTE MARTIALE

O nouă TRAGEDIE în sport: O talentată judoka în vârstă de 15 ani a decedat în somn


Medaliată la Campionatul Naţional Şcolar, Felicia Papuc a fost găsită moartă de către tatăl său


Îi plăcea sportul şi chiar a avut rezultate bune la judo. Deşi făcea parte dintr-o familie săracă, iar mama sa a decedat de câţiva ani, tatăl a ajutat-o să facă sport de performanţă. Astfel, împreună cu sora ei, Felicia Papuc a fost legitimată la Liceul cu Program Sportiv Focşani.

Rezultatele nu au întârziat, astfel că judoka a cucerit medalia de bronz, la ediţia din acest an a Campionatului Naţional Şcolar, ce a avut loc în primăvară la Miercurea Ciuc.

Chiar dacă nu avea o situaţie foarte bună la învăţătură, sportiva în vârstă de 15 ani era un copil normal şi nu se ştia cu probleme de sănătate.

Miercuri noapte, însă, Felicia Papuc a murit în somn, în casa părintească din comuna Vidra, judeţul Vrancea. Fata a fost descoperită de tatăl ei, alarmat că copila ei nu se mai trezeşte din somn… A sunat urgent la 112, dar era prea târziu, deoarece fetiţa în vârstă de 15 ani trecuse deja în Ceruri. Se pare că cauza morţii a fost un infarct…

Această situaţie vine după ce, un alt caz asemănător a avut loc în judeţul Sălaj. Astfel, în toamna anului trecut, Dan Pop – un multiplu naţional de judo -, a trecut în nefiinţă la doar 43, iar tragedia a avut loc chiar în timpul unui antrenament. Vezi AICI mai multe amănunte…

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ARTE MARTIALE