Connect with us

FOTBAL

Portarul liderului CS Barcău Nuşfalău, de la extaz la agonie


La doar trei săptămâni de când a făcut cel mai important pas al vieţii – căsătoria cu Anita, iubirea vieţii sale- Tiberiu Tuş îşi plânge acum tatăl, cel care a decedat la doar 48 de ani


De ceva timp, Tiberiu Tuş (n. 15 Ianuarie 1991) s-a stabilit în Elveţia, acolo unde avea un contract bun, la o firmă de construcţii.  De aproape două luni, a venit acasă, deoarece se pregătea de nuntă. După o relaţie de patru ani, tânărul în vârstă de 24 de ani s-a căsătorit la începutul lunii octombrie. Ziarul nostru chiar a dezvoltat subiectul respectiv, cu atât mai mult cu cât Tiberiu Tuş a făcut noaptea nuntă, pentru ca după-amiază să fie între buturi, în derby-ul CS Barcău Nuşfalău – Unirea Mirşid, în care a avut şi o prestaţie bună!

Mai apoi, proaspeţii miri urmau să părăsească ţara, pentru a ajunge în Elveţia, dar şi în luna de miere. Din păcate, planurile s-au cam stricat, deoarece tatăl fotbalistului a decedat la vârsta 48 de ani!? În cursul zilei de miercuri, din cauza unor probleme cardiace, părintele lui Tiberiu Tuş s-a stins din viaţă.

Foarte afectat, Tiberiu Tuş a postat pe contul personal de facebook şi un ultim omagiu. „Dumnezeu să te odihnească în pace tatăl meu scump şi drag!!! Ai fost un tată, un soţ şi o persoană extraordinar de bună!!! Nu te vom uita niciodată şi vei rămâne mereu în inimile noastre!!! Ştiam că odată şi odată se va ajunge aici, dar nu aşa şi nu acum. Viaţa asta e nedreaptă!!!! Îţi mulţumesc tată, pentru tot şi să îţi găseşti liniştea sufletească!!! Copiii tăi şi toţi ceilalţi, nu te vor uita niciodată!! Te iubesc!!!”, a fost mesajul tulburător al portarului de la CS Barcău.

Colegii de la CS Barcău, conducerea, dar şi primarul comunei Nuşfalău sunt alături de portarul echipei, în aceste momente grele în care se desparte pentru totdeauna de scumpul său tată. „Nu ştiu. Tibi a presimţit, parcă, acest lucru şi nu a plecat în Elveţia, deşi el trebuia deja să fie acolo, împreună cu proaspăta sa soţie. Acum, nu  putem decât să fim alături de el şi să îl ajutăm să treacă cu bine peste aceste momente grele. Condoleanţe! Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în linişte”, a fost mesajul primarului Radu Mate. Cu această ocazie, şi redacţia ziarului Sportul Sălăjean adresează familiei îndoliate sincere condoleanţe.

Înmormântarea şi ceremonia funerară vor avea loc vineri, de la ora 14.30, la capela din incinta cimitirului comunal din Nuşfalău.

 

 

Vezi aici şi alte materiale pe acelaşi subiect:


SPECIAL: Mire şi fotbalist, în aceeaşi zi! GALERIE FOTO
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL