Connect with us

ALTE SPORTURI

Trei medalii la Cupa României de culturism şi fitness


Rezultate bune pentru sportivii de la CS Alfa Zalău şi CS Gold GYM Şimleu Silvaniei la una dintre cele mai importante competiţii ale anului


 

La fel ca şi anul trecut, Cupa României de juniori şi seniori s-a desfăşurat la Sâncraiul de Mureş. Ediţia din acest an s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, iar între participanţi s-au aflat şi trei juniori din judeţul Sălaj. Este vorba de Szeredai Krisztian Akos de la CS Alfa Zalău (antrenor Liviu Unguruşan), respectiv Tokolyi Tunde şi Adrian Ardelean de la CS Gold GYM Şimleu Silvaniei (instructor Ioan Laslo).

 

Cu toţii au avut evoluţii bune, iar la final au urcat pe podium! La bodyfitness, şimleuanca Tokoly Tunde a cucerit medalia de aur, aceeaşi performanţă a fost realizată şi de zălăuanul Szeredai Krisztian Akos, care s-a impus la categoria open în concursul de bodybuilding clasic!

 

În fine, şimleuanul Adrian Ardelean a cucerit medalia de argint la bodybuilding clasic, deşi el s-a aflat la prima competiţie oficială importantă din carieră. 

 

Aşadar, două medalii de aur şi una de argint pentru culturiştii sălăjeni, ceea ce arată că acest sport mai are încă resurse într-un judeţ care acum câţiva ani avea rezultate foarte bune la cele mai importante competiţii din România.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Gavrilut Flavius Vasile

    26 October 2015 at 20:17

    Felicitari tuturor,meritati aceste medali cu adevarat:D
    In legatura cu descrierea intotdeauna trebuie sa se greseasca oare de ce ? Adi Ardelean sa nu uitam ca e din simleu silvaniei 😉
    Inca o data felicitari sportivilor :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI