Connect with us

FOTBAL

Stejarul, la cel mai categoric succes

Stejarul Sâg – Venus Borla 4 – 1 (3 – 0)

Au marcat: Radu Sabău (‘30 şi 37), Florin Alexa (‘40) şi Cosmin Å¢ârlea (‘55), respectiv Marius Pop (‘71)

Stejarul: Florin Puie – Florin Rândunică, Florin Bodea, Vlad Cămăran, Lucian Groze, Gabriel Bodea (cpt.), Cosmin Å¢ârlea, Mircea Petricaş, Marius Palce, Florin Alexa şi Radu Sabou. Rezerve: Tudor Puşcaş – Daniel Gui, Vlad Maxim, Sorin Tuns şi David Å¢ârlea. Delegat: Marius Palce

Venus: Alin Hendea – Antal Barnabas, Mate Jozsef, Bucsi Szillard, Szeri Attila, Balint Attila, Antal Andrei, Mate Levente (cpt.), Fodor Csaba, Ordas Levente şi Marius Meseşan. Rezerve: Ioan Pop şi Marius Pop. Delegat: Ordas Levente

Jucătorul meciului: Petru Sabău (Stejarul Sâg)

Au arbitrat: la centru: Bogdan Crişan; asistenţi: Cristian Petricaş şi Vlad Morar (toţi trei din Zalău)

Absenţele numeroase din lotul Stejarului s-au resimţit în evoluţia echipei din acest sezon. Având mulţi jucători plecaţi la muncă în străinătate, sâganii au fost nevoiţi să improvizeze la fiecare meci, astfel că rezultatele au întârziat să apară. Astfel, în primele şapte etape, Marius Palce şi compania câştigaseră un singur meci, acela fiind chiar derbyul regional cu Gloria Ban. Duminică, la ultima reprezentaţie în faţa propriilor spectatori, Stejarul a obţinut o victorie categorică în faţa “lanternei roşii” – Venus Borla. Fără portar şi cu câţiva jucători de bază lipsă, borlenii au reuşit rareori să pericliteze poarta apărată tot de un portar de concjunctură – Florin Puie. În aceste condiţii, golul a căzut la poarta oaspeţilor, după o jumătate de oră de joc, după reuşita lui Radu Sabou. După nici 10 minute, tot juniorul Stejarului a apărut pe lista marcatorilor, dar scorul primei reprize avea să fie stabilit de Florin Alexa, cu cinci minute înainte de pauză. După reluare, doar 10 minute au trecut până când amfitrionii au marcat din nou, de această dată prin Cosmin Å¢ârlea, care şi-a făcut astfel simţită revenirea de la muncă din Spania. Venus a reuşit să înscrie doar golul de onoare, prin Marius Pop, iar dacă se va recunoaşte învinsă şi în faţa celor de la Frăţia Măerişte, în ultima etapă a turului, va înregistra unul dintre cele mai slabe tururi de campionat din istoria grupării, fără niciun punct acumulat! Pentru fosta câştigătoare a Cupei României, succesul cu Venus reprezintă un imbold înaintea dificilului meci de la Cehei, de la finele săptămânii.

Loading...
7 Comments

7 Comments

 1. alin

  14 November 2010 at 21:45

  da frumos meciul am fost si eu acolo….sagul a dominat pe toata durata meciului……dar domnul Petricas avea voie sa arbitreze ?…pentru ca vad ca este si un jucator cu numele de Petricas?

 2. ghita

  17 November 2010 at 21:19

  avea voie ma aline doara nus neamuri.

 3. alin

  1 December 2010 at 20:59

  de unde stii tu ghita ca nu erau neamuri…..

 4. alin

  1 December 2010 at 21:00

  eu zic ca is neamuri…..da in fine…s-a vazut ca arbitrul Petricas nu a tinut cu nici o echipa si a arbitrat chiar foarte bine…..

 5. Vasalie

  1 December 2010 at 21:07

  Petricas ala mi se pare cam prost… cu cat o trecut examenu? nu i-as da mai mult de 5…

 6. alin

  3 December 2010 at 17:57

  ti se pare tie sincer mai ,,Vasalie\’\’….nu stiu ce sa zic….probabil tu zici de arbitrul Morar care a stat in locul lui Petricas….Petricas a stat in partea aialalta langa gard unde erau suporterii….eu am stat langa el….si chiar nu am aceeasi parere……da nu mi-a raspuns nimeni la intrebare: ,,Avea voie Petricas sa arbitreze…da sau nu?

 7. Deac

  20 September 2011 at 13:42

  Petricas e arbitru bun ma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL