Connect with us

HANDBAL

Incertitudinile s-au risipit: Crina Pintea a semnat cu una dintre cele mai puternice formaţii din Europa!


Aşteptată la Baia Mare, valoroasa internaţională nu a mai ajuns la vicecampioana României, dar a ajuns la o echipă de Liga Campionilor


Vară fierbinte pentru cariera handbalistei Crina Pintea (n. 3 aprilie 1990). Totul, după ce pivotul Naţionalei nu a mai dorit să semneze un alt angajament cu HC Zalău. De aici, au început discuţii între cele două părţi, care au ajuns şi în instanţă.

Gruparea sălăjeană a suspendat-o până la terminarea contractului, scadent în luna noiembrie, dar conducerea a prevalat de un punct din contract şi i-a prelungit automat înţelegerea până în luna februarie 2016.

Vicecampioana HCM Baia Mare a încercat un schimb de jucătoare cu HC Zalău, deoarece handbalista în vârstă de 25 de ani era dorită până şi de primarul municipiului, Cătălin Cherecheş.  Până la urmă, Crina Pintea va evolua în 1. Bundesliga, tocmai la campioana Thüringen Handbal Club, cu care a semnat un contract pe două sezoane!

În Germania, ea va fi colegă cu o altă internaţională din România. Este vorba despre Eliza Buceschi, fosta golgheteră a echipei HCM Baia Mare. Comunicarea va fi şi mai uşoară, având în vedere că pe banca tehnică se află nimeni altul decât Herbert Müller, cel care s-a născut la Timişoara şi care a şi lucrat în Liga Naţională, la Rulmentul Braşov!

Se pare că cariera jucătoarei va reveni pe făgaşul normal, după ce Pintea a fost convocată şi la Naţională, unde a avut o prestaţie bună în apărare, dar şi în atac, unde a înscris în ambele partide de calificare la Campionatul European din anul 2016.

Pe acest subiect, vom reveni!
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL