Connect with us

HANDBAL

CSS Zalău pierde la zece goluri cu liderul Marta Baia Mare

Junioarele II pregătite de Gabriela Muntean s-au văzut învinse destul de clar pe propriul teren

 
 
 După două meciuri foarte bune, cu HCM Baia Mare şi CSS 2 Baia Mare, junioarele II de la Clubul Sportiv Şcolar au avut meci greu cu CS Marta Baia Mare. Ca şi în fiecare partidă, sălăjencele au un început de meci mai timid şi abia pe final de repriză încep să joace mai concentrat. La fel s-a întâmplat şi în partida de la finalul săptămânii trecute, atunci când Olivia Truţă şi compania s-au văzut conduse pe toată durata meciului, iar la pauză diferenţa dintre cele două echipe era de şase goluri (8-14). În repriza secundă, elevele Gabrielei Muntean au avut un parcurs mai bun, iar de multe ori s-au bătut de la egal la egal cu mult mai bine pregătitele handbaliste de la Marta Baia Mare.
 
 
Chiar dacă în partea a doua zălăuancele au avut momente mai bune, avantajul creat de băimărence încă din prima jumătate s-a dovedit a fi foarte benefic. Finalul de meci a fost dominat de liderul Marta Baia Mare, astfel că în ultimele minute maramureşencele au închis poarta, reuşind să păstreze un avantaj de zece goluri pe tabela de marcaj. Pentru junioarele II de la CSS Zalău urmează meciul din deplasare cu LPS Bistriţa, la începutul lunii noiembrie. “Echipa din Baia Mare a fost net superioară.Finalizarea în atac şi randamentul scăzut în apărare (eliminări pe faultarea neinspirată a adversarului) au dus la acest deznodământ. Diferenţa însă, mie personal îmi displace ţinând cont că am avut 47 de acţiuni cu aruncare la poartă, din care am fructificat doar 17 (am avut şi patru ratări de la 7m)”, ne-a declarat antrenoarea secţiei de junioare II de la CSS Zalău, Gabriela Muntean.
 
 
De reamintit că secţia de handbal de la CSS Zalău face selecţie de viitoare handbaliste, iar la preselecţie sunt aşteptate toate fetele din judeţ care doresc să practice handbalul. La cele născute în 2002 antrenoare este Valeria Motogna, la cel născute în anul 2003-2004-2005 antrenoare este Gabriela Muntean sau Dan Pavel în funcţie de locaţia unde pot veni la antrenamente.                      
 
 
 
CSS Zalău – CS Marta Baia Mare  17 – 27 (8 – 14)
 
 
CSS Zalău: Lorena Corha, Anamaria Ştir, Diana Bandulă – Olivia Truţă (6 goluri), Antonia Farcaş (5), Nicole Pop (3), Jessica Jula (1), Andreea Å¢urcă (1),  Yvett Schmidt (1), Gabriela Truţă, Tonia Crişan, Szabo Imola, Anamaria Mastan, Dalia Rus şi Bianca Dîrjan. Antrenor: Gabriela Muntean

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL