Connect with us

ARTE MARTIALE

Încălzire pentru Campionatul European de karate modern

Ca de fiecare dată, karateka sălăjeni au obţinut o salbă de medalii

 
    
La finalul săptămânii trecute, în oraşul de pe malul Crişului s-a desfăşurat cea de-a XIV-a ediţie a Turneului Internaţional de karate “Openul Bihorului“, eveniment organizat de Palatul Copiilor şi Elevilor din Oradea, în colaborare cu C.S Shogunul şi a fost găzduit ireproşabil de către Oradea Shopping City, ca sponsor principal.
 
 
Acest turneu se regăseşte în Calendarul Activităţilor Extracurriculare Naţionale ale M.E.C.S.  şi a reunit sportivi de la palate şi cluburi ale copiilor de pe întreg cuprinsul ţării, dar şi alte cluburi sportive invitate, atât din ţară, cât şi de peste hotare, în total peste 300 de sportivi.
 
 
Cercul de karate al Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei nu putea lipsi de la acest amplu eveniment marţial şi drept urmare a dat curs invitaţiei lansate de gazdele acestui eveniment. Astfel o delegaţie formată din 19 sportivi de la cerc, dar şi de la cluburile partenere Dani-San din Zalău şi Omega Şimleu Silvaniei, s-au aliniat la startul acestei competiţii.
 
 
Sportivii au evoluat bine şi până la final au reuşit să adune nu mai puţin de 4 medalii de aur, 14 medalii de argint şi 10 medalii de bronz, la toate categoriile la care au participat. 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE