Connect with us

FOTBAL

FC Zalău pierde şi cu Unirea Dej

Chiar dacă a practicat un joc ceva mai bun faţă de etapele trecute, gruparea de sub Meseş s-a recunoscut învinsă pentru a cincea oară în acest sezon


 

 

Având cel mai slab început de sezon din istorie, FC Zalău a sperat la o revenire pe terenul echipei din Dej. În meciul din etapa a V-a, gruparea de la poalele Meseşului a jucat în deplasare la Unirea Dej. Începutul de meci a fost foarte echilibrat, iar zălăuanii au avut chiar câteva momente foarte bune, în care jocul practicat de ei a ameninţat destul de serios poarta dejenilor. Mai întâi, după doar şapte minute de joc Liviu Cheţan a fost aproape de a deschide scorul, ca la doar cinci minute de la reluarea jocului, Angelo Simon să-şi încerce norocul cu un şot puternic din afara careului, dar tabela a rămas intactă.

 

După 35 de minute de joc, Unirea Dej a deschis scorul prin Kovacs Szabolcs care a profitat de greşelile repetate făcute de apărarea Zalăului. Repica elevilor llui Costică Olariu a venit rapid, iar în faza imediat următoare, în urma unui corner executat de pe partea dreaptă, Raul Stanciu trimite mingea în careu, acolo unde se afla foarte bine poziţionat Liviu Cheţan, care a reuşit să trimită mingea cu capul în plasă. Astfel cele două echipe au intrat la cabine la egalitate.

 

 După revenirea de la cabine, Raul Stanciu şi colegii săi au început destul de bine, reuşind să controleze meciul la mijlocul terenului. După zece minute în care mingea a fost purtată mai mult de jucătorii Zalăului, Cristian Tăbîrţă a fost foarte aproape de a marca, reuşind să profite de o neînţelegere în apărarea echipei gazdă, dar mingea trimisă de acesta a fost respinsă în ultimul moment. 

 

 Ultimele minute ale partidei au fost incendiare, ambele echipe şi-au dorit cu orice preţ victoria, iar pentru acest lucru una dintre cele două trebuia să marcheze. Cea care a reuşit să împingă mingea în poartă a fost echipa gazdă, reuşind să profite din nou de greşeala apărări, lăsându-l nemarcat pe Alexandru Bălţoi care a trimis cu capul din centrul careului. La nici două minute de la reluare, acelaşi Bălţoi trasformă o lovitură de la punctul cu var şi duce scorul la 3-1.

 

Astfel FC Zalău rămâne fără victorie în acest sezon, iar Unirea Dej după acest succes strânge 6puncte şi se clasează pe locul 10.

 

În etapa următoare gruparea de la poalele Meseşului primeşte vizita liderului Seriei a V-a, Luceafărul Oradea. 

 

 Unirea Dej – FC Zalău 3 – 1 (1 – 1)

 

 Au marcat: Kovacs Szabolcs (35) şi Alexandru Bălţoi (85 şi 87), respectiv Liviu Cheţan (44)

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Dan

    26 September 2015 at 20:09

    Alo domnilor, meciul s-a jucat la Dej, iar la pauza a fost egal, 1 – 1. Va bateti joc de noi, dar mai ales de voi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL