Connect with us

ALTE SPORTURI

Gigi Socaciu, cel mai bun pescar de la Ştiinţa Explorări Baia Mare


Voleibalistul originar din Bistriţa a câştigat Cupa “Explorări” la pescuit sportiv, dominând autoritar întrecerea desfăşurată pe lacul Nistru


A devenit deja o tradiţie, ca în fiecare vară jucătorii formaţiei Ştiinţa Explorări să se dueleze şi la… pescuit. Astfel, în acest anul a avut loc a patra ediţie, desfăşurată pe lacul Nistru.

Dintr-un lot de voleibalişti în care se află mulţi pescari amatori, Gheorghe Socaciu (n. 23 Aprilie 1983) a dominat autoritar competiţia, capturând 6 puieţi şi un caras de aproape 180 de grame, toţi peştii fiind ulterior eliberaţi.
 
“Recunosc. Am fost bun. Cel mai bun. Chiar dacă Neamţ, Nagy, Râpeanu şi Balog mi-au pus probleme serioase, de departe adversarii cei mai periculoşi au fost Veber, Borota şi Olar. Nu am nimic să le transmit, dar mai au de stat pe baltă, nene… Şi apoi, pescuitul seamană un pic cu voleiul, arunci momeala pe culoar şi haţ, i-ai închis diagonală!”, declara câştigătorul, pentru siteul oficial al clubului din capitala Maramureşului.

Trebuie spus că la competiţie au participat actualii jucători de la Explorări Ştiinţa, dar şi voleibalişti care în acest moment nu mai evoluează pentru maramureşeni, precum Dan Borota şi Liviu Răpeanu.

Din alt punct de vedere, elevii lui Marius Botea şi Sorin Pop se pregătesc acum şi pentru primul turneu amicale, ce va avea loc la finalul săptămânii la Baia Mare, alături de formaţii vicecampioana CS Volei Municipal Zalău, Unirea Dej şi “U” Cluj.

 

 

Vezi alte articole pe acelaşi subiect:

Internaţionalul Florin Bălhăceanu, între duelurile de sub fileu şi o partidă de pescuit. GALERIE FOTO

298 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI