Connect with us

ALTE SPORTURI

“Oncescu de Sălaj”, pe podium la o competiţie internaţională. GALERIE FOTO

Dublu campion naţional în 2015 la skandenberg, Cristian Pop a obţinut medalia de bronz, în timp ce Csapo Oliver a fost foarte aproape de a urca pe podium la bench press

 
 
 La finalul săptămânii trecute, cel mai mare concurs de culturism a avea loc, din nou, la Dej. Grand Prix Pro Nutriţion s-a va desfăşurat în  Sala Sporturilor din Dej şi a adunat cei mai buni sportivi din ţară, dar şi din străinătate. Competiţia a ajuns deja la ediţia a VII-a şi a fost un succes pe toate planurile. Peste 350 de sportivi şi sportive şi-au încordat muşchi şi au încercat să impresioneze juriul cu calităţile lor.
 
Ediţia din acest an a venit cu o noutate, şi mai exact cu ocazia acestui eveniment internaţional s-a desfăşurat şi un concurs de skandenberg şi de bench press. Probe sportive la care au participat şi doi sălăjeni, Cristian Pop şi Csapo Oliver Florian. Dublul campion naţional în 2015, sălăjeanul Cristian Pop a concurat la categoria  70 kg, el având doar 60 kg.
 
La aceeaşi categorie a concurat şi campionul naţional la 65 kg Gabriel Popescu şi campionul naţional de 70 kg seniori, Mădălin Sabău.
 
 
Mai multe amănunte, cât şi declaraţii găseşti în ziarul Sportul Sălăjean din 16 septembrie!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI