Connect with us

ALTE SPORTURI

Şi LPS “Avram Iancu” are un nou director

  După ce în ultima perioadă a deţinut funcţia de inspector de specialitate în cadrul ISJ Sălaj, profesorul Mirel Seişanu va ocupa fotoliul de director la şcoala la care a reuşit rezultate notabile cu catedra de atletism


 

Odată cu începerea noului an şcolar, Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” Zalău îşi va afla  noul director. Dacă anul trecut în vară, după mai mulţi ani petrecuţi la conducerea LPS-ului Jako Alexandru a fost înlocuit de Alina Cozac – profesor de educaţie fizică şi sport. După un an de activitate în funcţia de director, Alina Cozac a fost schimbată din funcţiei, pe postul ei fiind numit inspectorul şcolar de educaţie fizică şi sport – Mirel Seişanu.

 

Practic, noul director a făcut schimb cu Alina Cozac. Mirel Seişanu fiind numit ca director la LPS “Avram Iancu” în timp ce Alina Cozac a obţinut fucţia de inspector şcolar de specialitate la Inspectoratul Şcolar. “Cred că LPS are nevoie doar de o promovare mai activă, deoarece cadrele didactice sunt bine pregătite şi multă lume nu cunoaşte clasele Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” Zalău.  În ultimii ani, pe partea de atletism stăm foarte bine, deoarece am reuşit să obţinem câte şase – şapte medalii la competiţiile naţionale şi acesta nu este puţin lucru. Trebuie să muncim şi la celelalte activităţi sportive şi să-l ridicăm la acelaşi nivel. Noutatea care apare este clasa “mozaic”, care cuprinde toate ramurile sportive. Astfel că elevii îţi vor desfăşura activitatea în cluburile de care aparţin şi doar o parte de pregătire fizică se va face la Liceu şi şcolarizarea lor”, ne-a declarat noul director al Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu”, Mirel Seişanu.  

 

Am putea spune că directorul de la LPS Zalău este şi antrenor de atletism, este chiar antrenorul cele mai bune atlete a Sălajului, Paula Todoran. Atletă care de curând a participat chiar la Campionatul Mondial de atletism dedicat seniorilor, din China. Noul director şi-a intrat în fucţie începând din 1 septembrie, iar din 14 septembrie urmează să-şi aştepte “bobocii”, astfel că nu ne rămâne nimic de spus decât să-i urăm multă baftă şi mult succes.  

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI