Connect with us

ALTE SPORTURI

Zilele Baschetului, la Zalău


Timp de trei zile, pe terenul multifuncţional din incinta Liceului Teoretic “Gheorghe Şincai” Zalău va avea loc o nouă ediţie a evenimentului “Zilele Baschetului Zălăuan”, unde invitatul de marcă este fostul internaţional Flavius Lăpuşte

 
Şi în acest an, Baschet Cluj 2B Sports Zalău organizează la finalul acestei săptămâni o nouă ediţie a evenimentului “Zilele Baschetului Zălăuan”. 
 
Evenimentul se va derula de vineri până duminică, pe terenul multifuncţional din incinta Liceului Teoretic “Gheorghe Şincai” Zalău, acolo unde vor fi prezente şi câteva personalităţi din lumea sportului de sub panou.
 
Ediţia din acest an va fi una specială, urmând a fi prezent Flavius Lăpuşte, un mare fost jucător de baschet, care a activate la mai multe cluburi, precum  Poli Carbochim Cluj, “U” Mobitelco Cluj, West Petrom Arad, BC Timişoara, Energia Târgu Jiu, BC Mureş şi CSU Atlasib, dar şi în străinătate la formaţiile Ashkelon (Israel), Furstenfeld (Austria) şi Chemnitz (Germania).
În vârstă de 36 de ani, fostul component al echipei naţionale vine la Zalău să-I înveţe baschet pe copii zălăuani. 
 
Alături de el vor mai fi prezenţi, George Trif – selecţionerul naţionalei Under 18 a României, care este chiar zălăuan de origine şi Călin Nicoară, antrenorul clubului BC Olimpic Baia Mare, care se ocupă şi de pregătirea lotului naţional Under 14.
 
Festivitatea de deschidere a evenimentului a avut loc vineri, de la ora 10.00, iar o oră mai târziu, pe terenul Liceului Teoretic “Gheorghe Şincai” Zalău, va avea loc primul antrenament.
Al doilea antrenament va avea loc vineri, de la ora 16.00, în timp ce sâmbătă sunt programate două antrenamente. Tot sâmbătă va avea loc şi un meci demonstrative de bachet, între o selecţionată a Zalăului şi echipa de old-boys a municipiului.
 
Duminică va fi o zi plină, urmând a avea loc diferite competiţii pentru copii, dar şi un meci de baschet în care vor evolua componenţii clubului BC 2B Sports Zalău, iar de cealaltă parte părinţii acestora. 
 
Evenimentul se va încheia cu festivitatea de închidere, care este programată de la ora 14.00.

282 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI