Connect with us

HANDBAL

Andrada-Maior Paşca a ajuns în liga secundă!


Chiar dacă conducerea vicecampioanei a anunţat că rămâne la Baia Mare, fosta jucătoare a Zalăului a fost împrumutată din nou

 
 
Originară din Baia Mare, Andrada Maior-Paşca (n. 21.02.1993) a fost împrumutată anul trecut la HC Zalău, acolo unde evoluţiile sale au fost oscilante, iar spre final Tadici a lăsat-o mai mult pe banca de rezerve. În vară, extrema în vârstă de 22 de ani a revenit la Baia Mare, iar satisfacţia ei a fost maximă, după ce oficialii celor de la HCM Baia Mare au anunţat că jucătoarea va fi oprită în lot pentru sezonul viitor.
 
“Andrada Maior-Paşca va rămâne la Baia Mare, după cum am discutat şi cu antrenorul Aurelian Roşca, cel care spune că are nevoie de handbalistă”, spunea recent, directorul sportiv Daniel Kotecz.
De fapt, jucătoarea a şi efectuat cantonamentul montan alături de Ada Nechita şi celelalte fete de la HCM Baia Mare. Mai mult, în zilele trecute, simpatica handbalistă a fost prezentă la şedinţa foto oficială a vicecampioanei. 
 
 
Cu doar câteva zile înaintea startului din noul sezon, Andrada Maior-Paşca a fost împrumutată din nou. Având în vedere relaţiile bune cu cei de la CSM Bistriţa, vicecampioana a trimis-o pe jucătoare la formaţia din liga secundă, acolo unde în această vară au mai ajuns şi alte jucătoare de la Baia Mare, cum ar fi portarul Claudia Cetăţeanu şi Geta Diniş.  
 
Tot la Bistriţa a ajuns şi Adriana Tămaş, cea care a evoluat anul trecut la HC Alba Sebeş. La începutul săptămânii, ambele au ajuns sub comanda antrenorului Horaţiu Paşca.
 
În ziarul Sportul Sălăjean din 26 august găseşti mai multe amănunte despre acest subiect!

284 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL