Connect with us

HANDBAL

HCM Roman se întăreşte de la HCM Baia Mare!


Cel puţin pentru sezonul  2015 – 2016, Cytnhia Tomescu va fi noul pivot al grupării din Moldova, cea care va participa şi în acest an în cupele europene


În această vară, s-a discutat de mai multe ori despre posibilitatea ca pivotul Cynthia Tomescu  (n. 30 iulie 1991) să vină la poalele Meseşului, ca monedă de schimb în realizarea transferului internaţionalei Crina Pintea la vicecampioana României.

Până la urmă, totul a rămas doar la nivel de zvon, deoarece negocierile dintre HCM Baia Mare şi HC Zalău s-au împotmolit, iar HC Zalău a transferat un alt pivot: Georgiana Bazon, de la CSM Bucureşti.

Chiar dacă a efectuat stagiulul montan din această vară sub comanda tehnicienilor Aurelian Roşca şi Ioan Băban, Tomescu nu va îmbrăca tricoul vicecampioanei în sezonul pe bate la uşă.

La fel ca şi în sezonul trecut, când a evoluat pentru SCM Craiova, handbalista în vârstă de 24 de ani a fost împrumutată, urmând să joace pentru HCM Roman în sezonul 2015 – 2016.

Originară din Baia Mare, Cynthia Tomescu a început handbalul la CS Extrem Baia Mare, grupare cu care a cucerit medaliile de bronz în Campionatul Naţional de junioare I.

În vara anului 2010, a semnat un contract cu HCM Baia Mare, în acelaşi timp în care actuala vicecampioană a transferat-o de la CSS 2 Baia Mare şi pe Diana Puiu!

137 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL