Connect with us

FOTBAL

Gabriel Å¢iriac, transferul verii la Luceafărul Bălan

Fostul jucător de la FC Zalău şi Arieşul Turda va evolua din nou sub comanda lui Marius Paşca

 
Chiar dacă nu îşi permite ca şi FC Zalău să transfere jucători din afara judeţului, Luceafărul Bălan se mişcă bine pe piaţa transferurilor. După principiul de a aduce doar jucători din Sălaj, campioana Sălajului şi-a întărit lotul, iar transferul verii este aducerea lui Gabriel Å¢iriac. După ce în această vară a juca pentru Largiana Românaşi în Cupa României, iar mai apoi pentru Silvania Cehu Silvaniei, într-un amical.
 
Jucătorul a ajuns la Bălan, pentru care a evolua în meciurile de verificare cu FC Zalău şi Sporting Recea. Fostul jucător de la Arieşul Turda s-a înţeles cu campioana Sălajului şi va evolua din nou sub comanda lui Marius Paşca.
 
“Am ajuns la un numitor comun cu Å¢iriac şi este jucătorul nostru pentru un an de zile. În ciuda tinereţii este un jucător cu experienţă la Liga a III-a având deja mai bine de 3 ani jucaţi la nivelul acestei ligi. Å¢iriac va aduce un pluc la echipă şi ne va ajuta foarte mult pe banda stângă, acolo unde am avut unele probleme”, a declarat Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL