Connect with us

DIVERSE

Vom avea o sală de 5 stele la Zalău?

Primarul municipiului, Radu Căpîlnaşiu, a remarcat utilitatea unei astfel de locaţii, însă investiţia se învârte în jurul sumei de 2 milioane de euro.

 

Principala problemă cu care s-a confruntat conducerea campioanei în demersurile făcute pentru a fi acceptată în Liga Campionilor a fost tocmai sala. Astfel, pentru ca meciurile să poată fi găzduite la Zalău, trebuiau întrunite măcar condiţiile minime cerute de forul european. Autorităţile locale s-au pus în mişcare, iar la ora primului joc din Liga Campionilor, programat pentru data de 17 noiembrie, toate problemele vor fi soluţionate, inclusiv suprafaţa de joc, una specială, care se va monta peste cea actuală.

Planurile autorităţilor locale nu se opresc, însă, aici, primarul Radu Căpâlnaşiu declarând că la poalele Meseşului ar putea exista pe viitor o sala de sport modernă şi cu o capacitate mult mai mare. “Recent, s-a încheiat studiul de fezabilitate pentru extinderea tribunei, a vestiarelor, a suprafeţei de joc şi modernizarea utilităţilor existente în clipa de faţă la Sala Sporturilor. S-au făcut calcule, iar o astfel de investiţie s-ar ridica în jurul sumei de 2 milioane de euro. Publicul este un element principal pentru echipă şi nu trebuie să omitem acest aspect “, a declarat edilul urbei noastre.

 

O astfel de sală ar putea găzdui competiţii la cel mai înalt nivel, un lucru care ar fi în folosul unui oraş de talia Zalăului, mai ales că handbalul şi voleiul sunt în top, prin HC Zalău şi CS Remat. Rămâne de văzut dacă se vor găsi fonduri pentru acest proiect, mai ales că suntem în plină criză financiară.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE