Connect with us

HANDBAL

Mai joacă, la 39 de ani! Claudia Cetăţeanu a semnat un nou contract, dar nu la HCM Baia Mare


După o carieră de peste 25 de ani doar în capitala Maramureşului, “portăriţa” a ajuns la Bistriţa, acolo unde vrea să pună umărul la promovarea în Liga Naţională


O întreagă carieră, Claudia Cetăţeanu (n. 24 iunie 1976) s-a dedicat handbalului din Baia Mare, fie că echipele au avut denumirile Selmont, HCM Ştiinţa sau HCM.

În vara anul trecut, la 38 de ani, portarul originar din Baia Sprie îşi anunţa retragerea în glorie. După ce a cucerit Cupa României şi Campionatul, Cetăţeanu a decis să pună punct carierei, urmând să primească un post în staff-ul tehnic al grupării maramureşene.

Până la urmă, experimentata “portăriţă” nu s-a retras şi în sezonul trecut a intrat între buturi, de câte ori a fost solicitată, iar la final şi-a adăugat în palmares încă o medalie de argint.

Probabil că nu puţini iubitori ai handbalului credeau că portarul ajuns în al patruzecelea an al vieţii se retrage. Cetăţeanu a luat însă o decizie inedită şi a dat curs ofertei de la CSM Bistriţa! Astfel, acesta a semnat recent un contract cu formaţia din liga secundă, pe o perioadă de un sezon, cu posibilitatea de a prelungi înţelegerea pe încă doi ani.

Chiar dacă are 39 de ani, mai Cetăţeanu joacă şi o face foarte bine. Chiar mă bucur că am reuşit să realizăm acest transfer şi sunt sigur că, prin experienţa sa, portarul ne va ajuta foarte mult”, a declarat antrenorul Horaţiu Paşca, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

364 Vizualizari
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. exprimare

    7 August 2015 at 9:01

    ‘cetateanu’???

  2. fan HCM

    10 August 2015 at 0:14

    bravo Cetateanu! Portarita mea favorita de la HCM 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL